Debras ring til 80 kroner lå i skuffen i 33 år: Da hun fandt den frem igen, gik den chokerende sandhed op for hende

Underholdning

11/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Der er mange, der leder efter heldige loppefund, men det er de færreste, der finder noget, der ændrer deres liv. Det skete dog for Debra, der dog skulle bruge 33 år på at finde frem til den rette værdi for ringen.

Debra havde for mange år siden fundet en ring på et loppemarked, som hun syntes var pæn. Men da ringen kun kostede 80 kroner. Hun var overbevist om, at ringen var en glasring, så derfor gik hun med den lidt tid, inden den blev lagt i en skuffe.

Derefter glemte Debra alt om ringen. Lige indtil en dag, hvor hendes mor var kommet i økonomiske problemer. Moren var kommet i kløerne på en svindler og havde mistet alle sine penge.

Den ulykkelige situation skulle hurtigt blive vendt på hovedet.

Debra ville selvfølgelig gerne hjælpe sin mor, og da hun fandt ringen, tænkte hun, at det ikke kunne skade at få ringen vurderet ved en guldsmed.

Da hun fik ringens værdi at vide ved guldsmeden, var hun tæt på at besvime. Det fortæller hun selv til den britiske avis 'The Sun'.

Det var en ægte diamant, der sad i ringen, og den var tæt på seks millioner kroner værd. Pludselig var alle de økonomiske problemer væk.

Da hun satte ringen på auktion, blev den solgt for 3,5 millioner kroner.

Hvad ville du have gjort, hvis du pludselig fandt ud af, at du havde en ring i dit smykkeskrin, der var 3,5 millioner kroner værd?