Barn gemmer sig i en skraldepose, da skraldemanden kommer: Se hvad der så sker

Underholdning

11/03/2023

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

En video har taget sociale medier med storm. Den er delt på flere platforme, fra Reddit til TikTok. Den viser en dreng, der udfører en prank på en skraldemand.

Det kan være sjovt når små børn forsøger at lave sjov med folk omkring dem. Der er dog ofte risiko for, at det går helt galt, og den risiko var der i den grad også i dette tilfælde. Her forsøger en dreng at lave sjov med den lokale skraldemand.

I videoen ser man skraldebilen stoppe foran en bunke skrald. Man kan godt se, at den ene skraldepose vrikke lidt, så måske har man allerede en anelse om, hvad der skal ske.

Skraldemanden tager hårdt fat i de andre poser og slynger dem afsted mod bilen.

Efter at have smidt tre poser i bilen, vil skraldemanden hente den sidste. Her springer drengen, der gemmer sig inde i den sorte skraldepose frem og skriger.

Skraldemanden får sig et chok og bander af ren og skær frygt. Samtidig kan man høre personen, der filmer det hele langvejs fra, fnise over skraldemandens reaktion.

Se videoen nedenfor.

Heldigvis tager skraldemanden det med et smil, men det er dog slet ikke givet, at alle ville tage seancen på den måde.

Det er ikke alle lignende pranks, der er gået på den måde. Det kan du f.eks. se i nedenstående video, der blev delt af en af de personer, der svarede på den unge drengs lille prank.