Baby lærer at tale argentinsk og det er altså med HELE kroppen

Underholdning

05/12/2022

Screenshot: Reddit @u/zrizkita991
Screenshot: Reddit @u/zrizkita991

Skrevet af Emil B.

I modsætning til danskerne er argentinerne enormt ekpressive med deres krop. Og i en video, der florerer lige nu på internettet, forsøger en mor altså at lære sit barn italiensk - og det er altså med hele kroppen.

Som mor som søn

I videoen holder moren sine hænder ud foran datteren, Angelina. Hun ser kærligt op på sin mor, mens moren gestikulerer vildt med sine hænder.

Og datteren? Hun imiterer selvfølgelig sin mor. Hun holder hånden ud foran sig, som skulle hun til at sige noget ligeså vigtigt. Derefter ryster hun hovedet fra side til side.

Efterfølgende forsøger moren at fortælle hende noget, som hun måske, måske ikke, forstår. Uanset ryster hun igen med hånden og snakker videre sammen med sin mor, mens de begge ser ind i kameraet og griner.

Brugerne stærkt imponeret over babyen

Videoen har i skrivende stund 70.100 likes og en hel masse deler deres besyv med videoen.

"Det er sindssygt, hvordan babyer i den alder kan lære så meget. Du kan høre i de usammenhængende lyde, at hun laver nogle ord, der faktisk kommer ud med en stærk argentinsk accent."

En anden bruger syntes, at babyen er ultra charmerende og faktisk, siger han: "Denne baby er allerede mere karismatisk, end jeg nogensinde kunne være."

Så hurtigt kan man høre, hvilket sted en baby er fra

En bruger forklarer også, hvor hurtigt vi faktisk kan lære, hvor en baby er fra: "I en alder af 9-12 måneder kan vi allerede fortælle, hvilken en region en baby er fra baseret på de lyde, de laver, når de pludrer. Babyer er utrolig hurtige til at lære og begynder at skelne mellem konsonanter og vokaler på alle de sprog, de bliver eksponeret for, indtil de er 6 måneder gamle. Efter 6 måneder begynder de kun at skelne mellem lyde, der er adskilt fra deres modersmål."