Lærer siger op efter elever finder pikante billeder

Udland

01/12/22 | 13:20

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Billederne cirkulerede rundt blandt børnene

Kirsty Buchan opsagde sig fra sin stilling på Bannerman High School i Baillieston, Glasgow, efter at de pikante billeder dukkede op på nettet.

det skriver Daily Records

Det var den 33 årige Kirsty Buchan, der forlod sin stilling på Bannerman High School i Baillieston, Glasgow, efter at eksplicitte billeder fra hendes Only Fans-side blev sendt rundt blandt elever.

Det udløste en række rasende klager fra forældre til uddannelseschefer i Glasgow City Council, hvilket resulterede i, at en undersøgelse blev iværksat.

Læreren sagde op, før disciplinære procedurer begyndte på skolen, hvilket var i nyhederne i denne uge på grund af lærere, der strejkede over overgreb, de udsættes for fra elever.

Forældrene klager

En forælder, der kontaktede Record sagde:

"Strejken var i nationale nyheder, men al den lokale snak har handlet om Miss Buchans andet job. Billederne har cirkuleret som en steppebrand, og forældre har snakket om det via Whatsapp. De poseringer, hun lavede for Only Fans, var ikke bare suggestive, de overlod intet til fantasien. Nogle forældre syntes, det var sjovt, men flere har klaget, fordi positurerne bare var for ekstreme."

Frøken Buchan har tidligere søgt en karriere som skuespiller, idet hun påtager sig små roller og annoncerer sig selv på skuespillerhjemmesider.

Kilden sagde:

"Hun er den sidste person, du ville forvente at være naturfagslærer, men hun er åbenlyst meget intelligent, og hun havde en interesse i amatørteater. Hun har fortalt folk, at hun søgte at supplere sin lærerløn, men hun vidste, at der altid ville være en stor risiko for at blive fyret. Vi ved ikke, om hun havde til hensigt at træde tilbage fra starten, men Only Fans-siden var ikke oppe længe, ​​og hun tog den ned, da det blev kendt, hvad hun havde gang i. Hun har også taget sin Twitter-profil ned.”

Laver også film

På StarNow-webstedet, hvor potentielle skuespillere stiller sig til rådighed for job, efterlod Miss Buchan en profil, der siger:

"Jeg arbejder i øjeblikket som fysiklærer og leder efter noget ekstra arbejde i weekender og nætter. Jeg har erfaring på tværs af flere brancher. Jeg har arbejdet med kampagner, catering, detailhandel og jeg har også lavet noget ekstra arbejde i en lavbudget internetserie. Jeg er en meget sprudlende, udadvendt person (altid smilende og grinende!) og elsker at prøve nye ting. Jeg sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde, og jeg er meget selvmotiveret og dreven. Ethvert job, der arbejder sammen med mennesker eller leder en gruppe (især arbejder med børn) passer perfekt til mine kvaliteter og færdigheder. Min passion er stemmeskuespil, og jeg kan lave flere accenter sammen med en række stemmer fra ung til gammel, mandlig eller kvindelig. Jeg elsker også science fiction, og enhver rolle i en sci-fi serie/optagelse ville være en drøm for mig."

Siden, som hun oprettede profilen på for 14 år siden, oplyser, at læreren er 5 fod 5 tommer høj og 56 kg med grønne øjne.

En ven giver en anmeldelse af lærerens skuespil og siger:

"Kirsty var en fantastisk julenisse og hovednisse. Kan varmt anbefale."

Bannerman High-lærere fortsætter med strejke i en strid om håndtering af påståede sikkerhedsrisici i klasseværelset.