Baby kunne ikke sove alene: Det løste moren med dette geniale trick

Underholdning

27/9/22 | 08:34

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

At få et barn er uden tvivl det største i et menneskes liv. Det kan dog samtidigt blive vanvittigt udmattende og trættende for nybagte forældre, særligt hvis barnet ikke kan sove.

Hvis man er nybagt forældre, så er det nemt at relatere sig til den udmattende følelse, man har i kroppen, når man time efter time forsøger at få den lille til at sove.

Chancen for at synke ned i sofaen og se en serie på Netflix, den er ikke særlig stor. I stedet må man vandre stue op og stue ned eller putte babyen og rokke lidt med sengen.

Melissa Dyktstra fra Australien havde det på denne måde, som de fleste andre forældre. Hendes datter, Olivia, nægtede at sove, medmindre hendes mor sad ved sengen og holdt om pigen.

Efter at have praktiseret den krævende aftenrutine et stykke tid, blev det nok for Melissa. Hun indså, at hun ikke kunne bruge hver eneste aften på at sidde i et mørkt soveværelse med sin hånd på sin lille pige.

Så fik Melissa en idé.

Hendes løsning har spredt sig gennem sociale medier til småbørnsforældre over hele verden.

Hun tog blot en engangsgummihandske, pustede den op og lagde den på Olivias ryg efter hun var faldet i søvn. Vupti, så var alt klaret med et snuptag.

Melissa postede et billede af sin løsning på Facebook, og så gik opslaget viralt.

Nu har flere andre småbørnsforældre kopieret hendes løsning.