Slagter dræbt af gris

Udland

24/1/23 | 08:35

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

En gris har taget den ultimative hævn

En slagter i Kina er blevet forpurret af en gris, han forsøgte at dræbe.

Det skriver Ladbible

Dyret forpurrede den 61-årige mands planer om at forvandle ham til svinekoteletter, da det vågnede og væltede slagteren ifølge CNN. Nyhedsmediet siger, at manden allerede havde skudt grisen med en bedøvelsespistol på Hong Kongs Sheung Shui-slagteri og var ved at levere et statskup, da dyret kom til bevidsthed.

Grisen gik tilsyneladende i panik og kastede den 61-årige omkuld, som holdt en 40 centimeter lang kødkniv, hvilket fik ham til at spidde sig selv på den massive klinge.

En anden medarbejder fra slagteriet i den nordlige udkant af Hong Kong fandt manden bevidstløs. Politiet sagde, at han blev fundet slået ud med en massiv flænge i venstre fod og blev kørt på hospitalet, hvor han senere døde.

Døde på hospitalet

På trods af, at hans dødsårsag sandsynligvis skyldes svinegalskab, vil der blive foretaget en undersøgelse for at få et bedre billede af, hvad der skete i forløbet op til grisens opgør.

Byens arbejdsministerium fortalte CNN, at det har iværksat en undersøgelse.

"Arbejdsministeriet er ked af personens død og udtrykker sin dybeste medfølelse med hans familie," hedder det i en erklæring. "Vi vil afslutte undersøgelsen så hurtigt som muligt for at identificere årsagen til ulykken, fastslå pligthavernes ansvar og anbefale forbedringstiltag." En talsmand tilføjede: "Vi vil træffe foranstaltninger i henhold til loven, hvis der er nogen overtrædelse af arbejdssikkerhedslovgivningen."

Slagteri fortsat åbent

Byens fødevare- og miljøhygiejneafdeling - som administrerer slagterier - sagde, at den var "meget bekymret over arbejdsulykken".

Afdelingen udtrykte sin dybeste medfølelse med den afdødes familie og har anmodet entreprenøren om at yde al nødvendig hjælp til hans familie.

"Slagteriet er fortsat normalt, og udbuddet af fersk kød påvirkes ikke." skriver de i en pressemeddelelse

Hvad angår grisen, er det ikke klart, om det lykkedes at flygte fra stedet efter episoden.