Skræmmende fund: Blikkenslager fik et chok, da han brød gulvbrædderne op

Udland

11/07/2024

Foto: Screenshot, @thetradesmanuk / TikToik
Foto: Screenshot, @thetradesmanuk / TikToik

Skrevet af Liam T.

At tage et kig under gulvbrædderne kan nogle gange have ret skræmmende konsekvenser.

Nu siger jeg ikke, at der ligger noget uhyggeligt under dit gulv, men det var det, som denne fyr fandt. 

Blikkenslager Jonathan Betts arbejdede på et sommerhus i Storbritannien, som er mere end 200 år gammelt, da han gjorde en opdagelse. 

Den 36-årige forklarede, at han havde sat et transplantat ind på badeværelset og havde fjernet toilettet og gulvbelægningen, da han bemærkede, at "undergulvet nedenunder var virkelig råddent". 

"Jeg gjorde ejerne, som har været på ferie, opmærksomme på, at jeg bliver nødt til at grave jorden ud," sagde han. 

Skulle nok havde ladet være

Selvom han ikke plejer at arbejde i weekenden, blev Jonathan ved med at arbejde på gulvet – men han endte med at ønske, at han ikke havde gjort det. 

Mens han slæbte spande fulde af jord ud, begyndte alarmklokkerne at ringe for blikkenslageren, efter at han begyndte at finde flere mærkelige fragmenter blandt mudderet, mens han var på arbejde tidligere på måneden. 

Blikkenslageren, der driver JB Plumbing i Plymouth, Devon, fortsatte stadig med opgaven, men han var klar til at stoppe, da han så noget, der lignede tænder.

Han sagde: "Som du kan forestille dig, begyndte jeg at få gåsehud, især da jeg fandt en kæbeknogle med tænder!"

Menneske eller dyr?

Jonathan delte en video på TikTok, der viser de bizarre stumper og stykker, som han gravede frem, mens han bad sine følgere om at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det var han præcist gravede frem. 

Han skrev ildevarslende billedteksten til klippet: "Kan nogen fortælle mig, om dette er et menneske eller et dyr?" 

Brugere af sociale medier blev tydeligvis meget oprevede, og folk bad blikkenslageren om at 'ringe til politiet' med det samme, mens andre delte deres egne skrækhistorier om uheldige ting, de havde fundet i jorden. 

"Egentlig vidste jeg godt, at det var et dyr, da tænderne ikke lignede vores, men jeg fantaserede stadig, da jeg virkelig ikke ønskede, at dette arbejde skulle stoppes," sagde Jonathan. 

Han endte med at finde en anden del af kæbeknoglen under badeværelsesgulvet - samt 20 andre knogler. 

TikTokeren lagde alle fragmenterne, som varierede i størrelse og form, sammen med en masse kugler, som ikke havde nogen farve indeni, og delte en opfølgningsvideo for at opdatere internetbrugere. 

Han indrømmede, at han oprindeligt håbede, at det var resterne af en elsket familiehund, snarere end et menneske.

Mysteriet blev løst

Jonathan foretog derefter noget research på nettet og kom i kontakt med et par andre håndværkere og diskuterede, hvor i alverden knoglerne kunne komme fra. 

Til alles lettelse fandt han ud af, at knoglerne faktisk tilhørte en gris frem for en person - men det bliver endnu mere mærkeligt, da han faktisk endte med at begrave dem igen. 

Briten forklarede: "Knoglerne blev placeret under gulvet igen, da vi fandt ud af, at dengang folk begravede dem, var det for at afværge dårlige ånder. 

"Efter at have talt med ejerne af hjemmet, informerede de mig om, at huset overfor plejede at være en svinefarm, og de tror at deres ejendom i virkeligheden var et slagteri." 

Kilde: LadBible