Phoebe hoppede ned i en affaldsskakt og blev knust: Makaber sag er stadig ikke opklaret

Udland

20/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Phoebe var en 24-årig kvinde fra Australien. I november 2010 blev hun fundet død i et affaldsrum ved bunden af en affaldsskakt. Hendes død var omgærdet af stor mystik, men bliver betegnet som en ulykke eller et selvmord. Nogle tror dog stadigvæk, at hun blev myrdet.

Under alle omstændigheder er Phoebe Handsjuks dødsfald omgærdet af mystik.

Hun blev fundet død ved affaldsskakten i sin lejlighed. Her boede hun sammen med sin daværende kæreste, "Josh" i en lejlighedsblok i San Diego.

Hendes krop var ødelagt, og hendes hoved og overkrop var fyldt med blodigeog blå mærker. Politiet konkluderede efter deres undersøgelser, at hun var faldet ned i affaldsskakten eller var kravlet derind for at tage livet af sig selv. Hendes familie og venner tror dog ikke på politiets konklusioner.

Læs meget mere om sagen i Romy Hausmans bog 'True Crime'.

Phoebes livsomstændigheder omkring hendes dødstidspunkt peger i forskellige retninger.

Hun var angiveligt i et forhold med Josh, da hun døde. Flere rapporter fortæller dog om, at deres forhold var meget turbulent. De havde tidligere haft højlydte skænderier, og nogle af naboerne hørte da også høje stemmer og skrig fra lejligheden den aften, hun døde.

Der er flere teorier omkring Phoebes død. Nogle mener, at hun blev myrdet, og her er der mange forskellige teorier. Da politiet af flere omgange har afvist, at der skulle være sket noget kriminelt, giver det ikke mening at gengive teorier i denne opsummering af sagen.

Familien startede en retssag mod lejlighedskomplekset, hvor de hævder, at sikkerhedsforanstaltningerne i affaldsskakten var utilstrækkelige. Retten afviste i første omgang sagen, men familien anker stadig afgørelsen.

Phoebe Handsjuks død vil fortsat være et mysterium.

Du kan læse meget mere om sagen i Romy Hausmanns nye bog 'True Crime', der behandler flere højt profilerede sager.