Pakkepost passede sin rute: Så stod han knædybt i slam fra septiktank

Udland

16/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Jorden forsvandt bare under ham

En Amazon-budchauffør blev reddet efter at være faldet ned i septiktanken ved en kundes hus og tilbragt timer fanget under jorden.

Det skriver Ladbible

Det er ikke ligefrem en ønskværdig arbejdsdag, men det er den, Charles Amicangel stod over for.

Han prøvede bare at aflevere en eller anden pakke ved et hus, da jorden pludselig gav efter under ham, og han landede i en vandpyt af – ja – du kan forestille dig, hvad det var for noget han var i.

Jorden forsvandt under ham

Vi har alle haft dage på arbejdet, hvor vi har ønsket, at jorden skulle åbne sig og sluge os, men ved denne lejlighed skete det faktisk.

Charles ringede straks efter lidt hjælp, men begyndte så at se den sjove side i situationen. Derfor tog han sin telefon frem for at filme en video til sin TikTok.

I den video sagde han: "Så jeg leverer til denne kundes hus, og jeg er lige faldet i en septiktank, tror jeg. Jeg ved ikke, om de var igang med at udgrave den eller hvad, men jeg gik over området, og jorden forsvandt under mig. "

Charles indså hurtigt at han ikke selv kunne komme op. 

"Jeg er 6 fod (1,8 meter) nede, og jeg prøvede at bruge disse rødder omkring mig for at komme ud, men de trak bare mere snavs oven på mig."

Knædybt i pis og lort

Efter at have delt sine omgivelser på kamera afslørede Charles, at hans plan var at stå der og vente på at blive reddet af politiet eller brandvæsenet. I et øjebliks eftertanke sagde Charles:

"Jeg står i knædybt slam - pis og lort. Jeg vil virkelig ikke dø i nogens, hvad du end kalder denne ting."

Desuden hævdede han, at han stadig havde 100 leveringer tilbage med på sin rute.

Heldigvis sendte brandmændene til sidst en helikopter og smed en stige ned for at hjælpe med at få ham ud, og en kollega dukkede op for at tage halvdelen af ​​hans arbejdsbyrde væk, så han kunne blive hurtigere færdig.

Risikere hepatitis

Det er klart, at hans TikTok-tilhængere var glade for, at det lykkedes ham at komme ud.

En sagde: "Jeg lyver ikke, hvis jeg var din chef og hørte om denne situation, ville jeg personligt komme og hjælpe dig. Glem alt om at afslutte ruten."

Andre spurgte Amazon, om Charles kunne få en lønforhøjelse for sine problemer.

En anden advarede: "Du bør få lavet blodprøver for at sikre, at du ikke fik hepatitis eller andre affaldsbårne sygdomme."