Afleverede 7 måneder gammel baby i vuggestue: Kort tid efter havde forældrene en chokeret pædagog i røret

Virale historier

03/05/2023

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Barnet endte med at skulle have antibiotika.

Der er nu gået mere end et år siden Tracy Blinov afleverede sin daværende syv måneder gamle datter til “Busy Mands” børnehave i Montana, USA.

Den pågældende dag tog Tracy videre på arbejde. Præcis som en hvilken som helst anden hverdag. 

Det skriver ABC.

Tracy havde knap fået startet arbejdsdagen, da der kom et opkald fra en medarbejder i vuggestuen. Vedkommende fortalte Tracy, at hendes datter var blevet bidt, og at moderen nok skulle forvente et chokerende syn, når hun kom. 

Tracy hastede ud i bilen og kørte afsted for at hente datteren med det samme, da hun kom frem, VAR det et chokerende syn, der mødte hende. 

Datteren Eliana blev nemlig ikke bare bidt en gang, men mange gange i ansigtet, der nu var fyldt med bidemærker. Ikke fra et kæledyr, men fra et andet større barn. 

Ti tydelige mærker

Der er intet nyt under solen om, at børn bider hinanden, det sker jævnligt. Men det sker ikke så tit, at barnet bliver skambidt som i dette tilfælde, og Tracy var også ganske uforstående. 

Pædagogerne og moderen fik fat i overvågningsvideoen for at se, hvad der dog var sket. Her kan man se, at lille Eliana var blevet bidt i næsen i næsten halvandet minut før nogle af pædagogerne havde reageret på det. Først herefter var de kommet løbende ind og havde stoppet bideriet. 

I alt var der tale om ti tydelige bidemærker, ikke kun i ansigtet men på både ansigt og krop.

Måtte have antibiotika 

Der blev straks efter hændelsen igangsat en undersøgelse. Medarbejderne mente, at de havde reageret, så snart de havde hørt skrig inde fra Eliana, og at de ikke kunne have reageret hurtigere. 

Undersøgelsen viste senere, at den anden part, et to-årigt barn, lige var startet i børnehaven.

Moderen til skarnsbarnet havde glemt at fortælle børnehaven, at hendes barn kun en uge tidligere var blevet smidt ud af en anden børnehave for præcis samme opførsel. Det havde moderen ´glemt´ at informere om. 

Lille 7 måneder gamle Eliana måtte efterfølgende behandles med antibiotika så voldsomme var biddene, men allerede få dage efter virkede det til, at hendes humør var i bedring.