28-årige hundelufter hentede sine hunde: Da hun nåede parken var hendes liv forbi

Udland

15/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Hun skulle bare have luftet hundene, men det hele endte meget tragisk.

Den 28-årige hundelufter skulle gå tur med flere hunde på samme tid i Caterham, syd for London. Det oplyser det lokale politi fredag. Men turen endte tragisk, da minimum én af de hunde, hun gik med, gik til angreb på kvinden. Det endte desværre med, at kvinden døde.

En anden kvinde, der ikke umiddelbart har nogen forbindelse til dødsfaldet, blev lettere såret under hændelsen, der involverede de hunde, som hundelufteren skulle forestille sig at passe på.

I alt hentede politibetjentene otte hunde efter tragiske uheld, hvor hundelufteren angiveligt blev angrebet af de selvsamme hunde, som hun skulle lufte.

Politiet har oplyst, at der ikke er nogle af de såkaldte 'forbudte' racer blandt de hunde, som blev afhentet efter hændelsen.

Det var i første omgang uklart, om kvinden blev angrebet af en eller flere hunde, og præcis hvilke hunde i hendes flok, der pludselig besluttede sig for at angribe kvinden.

Det virker uoverskueligt for mange at lufte bare én hund, men at skulle holde styr på otte på én gang må være en svær opgave. Lovgivningen i forhold til, hvor mange hunde, der kan luftes på samme tid, bestemmes af de enkelte lokale regioner. Der er derfor ikke noget, der tyder på, at det har været ulovligt at lufte otte hunde på en gang.

Der er dog offentlige anbefalinger i England, der tilråder, at man maksimalt går med fire hunde af gangen. Ligesom forsikringsselskaberne kun vil acceptere seks hunde på én gang.