Pakkede sit barn ind i plastik - så bankede politiet på døren

Udland

08/03/2023

Foto: Screendump, @savannahglembin/TikTok
Foto: Screendump, @savannahglembin/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

"Vi vidste ikke, det var forkert"

"Vores søn er blevet taget fra os, indtil myndighederne kan evaluere vores hjem, fordi jeg postede en video af min mand og søn, der leger."

Det er sådan, TIkTok-personligheden Savannah Glembin begynder en af sine seneste videoer, der adresserer de modreaktioner, hun har været udsat for i de sidste den forgangne lille uges tid.

Hun fortsætter: "Han grinede og smilede, og det var bare en sjov ting."

Men de foruroligende optagelser, som moren taler om, har tiltrukket millioner af bekymring.

Videoen, der satte hele sagen i gang, er nu blevet fjernet fra Savannah Glembins profil, men en anden TikTok'er, @Auntkaren0, nåede at optage den originale video og bruge den i sin egen, hvor hun harcelerer mod Savannah Glembin og dennes mand.

Du kan se videoen herunder, men vi skal advare om, at indholdet kan virke voldsomt for nogle. Det skal også siges, at barnet i videoen har det godt i dag.

Savannahs video viser hendes mand manøvrere deres lille barn rundt på parrets seng. Drengen, der ser ud til at være omkring to (og som Savannah efterfølgende har afsløret hedder Gunner), er stramt pakket ind i husholdningsfilm fra halsen og ned.

Savannahs mand (som er i sin militæruniform) smiler, mens han bevæger drengen rundt, og i baggrunden høres Savannah sige til Gunner, at "hvis du har et gnaven lille barn hele dagen, er dette den eneste måde."

Hun fokuserer derefter på sin hund til næste del af videoen, griner, mens hun zoomer ind på, at den hopper op og ned på sengen.

I mellemtiden ses Gunner i baggrunden blive skubbet med ansigtet ned på sengen af ​​sin mand.

"Han er en orm," joker han.

Så, mens drengen ligger stille på sengen, udstøder han et lille støn, som om han har ondt.

Savannah Glembins undskyldningsvideo

Ikke overraskende er kommentarfeltet eksploderet, efter brugere er fløjet til tasterne for at udtrykke deres bekymring for Gunners ve og vel.

"Min angst, da han faldt frem, var jeg ligesom OMG (åh gud, red.), han ville blive kvalt," skriver en.

En anden svarede: "Han har grædt, hans næse er rød."

Og en tredje nævnte, at Gunner sandsynligvis er "frygtelig overophedet. Jeg kan kun forestille mig kampen og hvor aggressivt det må have været at pakke ham så tæt ind."

Som svar på kritikken udgav Savannah en erklæring, hvor hun skrev: "Jeg begik mit livs største fejl ved at poste denne video. Han lo og smilede virkelig og var ude af plastikken på under fem minutter."

Men brugerne købte den ikke.

Blandt andet påpegede en i kommentarsporet: "Jeg var i en jury, hvor forældrene gjorde dette mod deres barn, de fik fem års fængsel."

Og nogle få havde ondt af parret ved at sige: "De har helt klart brug for hjælp."

Myndighederne bankede på døren

Den famøse video og den efterfølgende voldsomme reaktion fra brugerne på TikTok førte angiveligt til, at myndighederne simpelthen fjernede Gunnar fra forældrene.

Det fortæller Savannah selv i en tårevædet video, som er blevet set mere end 2,2 millioner gange.

Hun forklarer grædende: "Lige nu har vi at gøre med en situation, hvor Gunner er blevet taget fra os, indtil CPR (myndighedernes afdeling for børns ve og vel, red.) kan evaluere vores hjem, fordi jeg postede en video af min mand og søn, der legede."

Hun insisterer på, at hendes søn "på intet tidspunkt var ked af det."

"Den video var skæv og resulterede i, at folk troede, vi misbrugte vores barn. Men han grinede og smilede, og det var bare en sjov ting, Hank (Savannahs mand, red.) gjorde det, fordi Gunner forsøgte at kravle ind i komfuret den dag og prøvede at sætte en gaffel i en fatning."

"Hank pakkede ham legende ind i plastfolie, han havde plads til at bevæge sig, han lignede en lille agurk. På intet tidspunkt var han i nød eller græd."

"Vi ville aldrig skade vores søn. Han er det bedste, der nogensinde er sket for os."

"Det svar, der fik ... som om jeg ikke vidste, at nogen havde troet, det var slemt, indtil i går, da politiet dukkede op ved vores dør og skilte os, hans familie."

"Vi gik ned og afgav vores udtalelser og troede, at Gunner ville blive returneret til os den dag."

"Alt, jeg kan sige, er, at min søn er så elsket og elsket. Han er min mirakelbaby, han var min fjerde graviditet efter tre aborter, han er mit livs lys.

"Vi begik en fejl, og vi fortjener ikke, at vores barn bliver taget væk på grund af det."

Svarene på Savannahs video var blandede. Mange fortsatte med at fortælle moderen: "Internettet vil aldrig glemme," mens andre tilhængere fastholdt: "Jeg tror, ​​hun virkelig er ked af det."

"Hun virker oprigtigt ked af det," bemærkede en seer, men tilføjede, "de har begge brug for forældrekurser for at forstå den skade, de har gjort."

Ifølge det seneste klip på TikTok'erens profil er Gunner nu "hjemme, hvor han hører til."

Du kan se hele Savannahs video forklaring om, at de ikke vidste, de gjorde noget galt, nedenfor.