Familie hører uhyggelige lyde under huset: Da de undersøger dem nærmere får de en nuttet overraskelse

Udland

08/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det endte med en større redningsaktion.

En amerikansk familie havde i løbet af et par uger undret sig over de lyde, der kom fra undersiden af ​​huset. Til sidst fandt de heldigvis ud af, hvad der gemte sig.

Det skriver sosialnytt

Familie, der bor lidt uden for Los Angeles, havde af flere omgange kløet sig i håret, hørte de lyde under huset eller var det bare fantasi?

Hylelyde under huset

Der var flere dage, hvor familien hørte lyde, der mindede om klynken eller endda hylen.

Til sidst var de sikre. Der var noget under huset og der var ikke andet for at undersøge det nærmere.

Familien tjekkede derfor, hvad det kunne være, og til deres store overraskelse opdagede de en hvalp fanget under deres hus.

Det lykkedes hvalpen at kravle ind under huset, men den kunne ikke finde ud igen.

En redningsaktion

Familien kontaktede derfor organisationen Hope for Paws. En velgørende organisation, der arbejder for at hjælpe og passe på hunde. Organisationens stifter, Eldad Hagar, og assistenten Lisa tog hjem til familien.

Det lykkedes dem at komme ind under huset, men hvalpen var rædselsslagen. Hver gang Eldad og Lisa kom tæt på, kravlede hunden længere ind.

Eldad og Lisa måtte brække træbrædder op med et koben for at komme tæt nok på hvalpen, og til sidst lykkedes det at få en løkke om halsen på ham, så de kunne få ham ud i sikkerhed.

Heldigvis endte det hele godt, og hvalpen, der nok ikke havde overlevet meget længere under huset, er blevet døbt Scotty. Du kan se hele redningsaktionen i videoen herunder: