Mor fra helvede: Efterlod sine børn alene hjemme uden mad i halvanden måned

Udland

12/02/2023

Foto: Facebook/Skærmbillede/Raven Yates
Foto: Facebook/Skærmbillede/Raven Yates

Skrevet af Redaktionen

I næsten to måneder var en 12-årig pige og hendes 3-årige bror alene hjemme. Nu leder politiet efter en den enlige mor.

Det er en historie, som NBC15 har lavet. Her fortælles det, at den 31-årige Raven Yates har efterladt sine børn i september måned sidste år. Siden er hun ikke vendt hjem.

Ifølge datteren, havde den 31-årige mor truet hende med, at hvis hun fortalte sin far noget, ville han fjerne pigen og efterlade broren alene i huset. Da broren kun var tre år gammel, følte den 12-årige pige, at hun var ansvarlig overfor den lille dreng.

Hun var derfor tavs i halvanden måned og tog sig trofast af drengen.

Til sidst blev det store ansvar dog for meget for hende. Hun ringede til sin far og fortalte ham, at moren var på arbejde, men at de manglede mad,

Manden boede over 2.000 kilometer væk. Han havde også modtaget flere opkald fra Raven Yates' familiemedlemmer, som fortalte, at den skrækkelige mor var blevet set i en helt anden stat uden sine børn.

Derfor valgte faren at booke et fly for at se til sin datter og hendes lillebror. Ligesom han straks kontaktede politiet.

Nu kunne man foranlediges til at tro, at moren fra helvede var kommet ud for en ulykke, men hendes sociale medier er blevet trofast opdateret i den tid, børnene har været alene hjemme.

Da politiet kom til huset, blev de forfærdede.

Der var ingen mad i huset og alt var tomt. Der var nogle tørre bønner og et par krydderier. Desuden lugtede det kraftigt af af urin fra den treåriges seng.

Ifølge politiet efterlod den 31-årige mor sine børn uden intentioner om at vende tilbage. Nu leder politiet efter moren og har udstukket en arrestordre på hende.

Børnene er nu blevet anbragt hos familiemedlemmer.