Mor fik chokbesked på flyet - sekunder senere vender piloten om

Udland

11/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En mor havde sat sig ombord på et fly, da hun sammen med de andre passagerer opdagede, at flyet vendte om og kørte tilbage til gaten.

Peggy Uhle kunne ikke vide, at der lå en meget alvorlig grund til flyets returnering.

Hendes søn var nemlig blevet alvorligt kvæstet og i stedet for at gøre, hvad man måske ville forvente, så reagerede flyselskabet Southwest Airlines konsekvent til Peggy Uhles fordel.

Amerikanske Peggy Uhle havde slukket sin telefon til turen, som skulle gå fra Chicago til Columbus, skriver BoardingArea.com.

Hendes mand havde derfor kontaktet flyselskabet, som formåede at få de to ægtefæller i forbindelse med hinanden i sidste øjeblik.

"Jeg regnede med, at jeg var på det forkerte fly," fortalte Uhle. "En medarbejder bad mig tjekke ind ved flyselskabet, og da jeg gjorde det, bad hun mig ringe til min mand." 

Uhles 24-årige søn havde fået en alvorlig hovedskade og lå i koma.

Han var på hospitalet i delstaten Denver, så selskabet sørgede for, at Uhles billet blev lavet om, så den gjaldt til Denver i stedet.

Mens hun ventede, fik hun endda serveret mad.

Det er et stykke tid siden, at historien kom ud, men den kører igen på de sociale medie, hvor flyselskabet nok engang hyldes for deres indsats.

Ligledes har Peggy Uhle hyldet selskabet på de sociale medier.

I dag er hendes søn i bedring.