McDonalds tester nyt koncept: Her kan du få fastfood uden menneskelig kontakt

Udland

24/12/2022

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Tror du det er fremtiden for fast food?

McDonalds tester en ny betjeningsfri restaurant.

Det skriver LadBible

Hvis du har været inde på en McDonald's på noget tidspunkt i løbet af de sidste par år, vil du vide, at de fleste ordrer ikke længere bliver afgivet ved skranken. Du skal i stedet trykke din ordre på de skærme, de har fået installeret overalt.

Det meste socialkontakt, du normalt opnår på en McDonalds i dag er en person bag disken, der råber ordrenumre ud til afhentning, og de tjekker din kvittering for at sikre, at du ikke bare napper nogens frokost.

Men nu skal tester McDonalds et nyt koncept, helt uden menneskelig interaktion.

Der er en fuldautomatisk McDonalds i Texas, hvor du kan gå ind, bestille din mad og få dit måltid uden den mindste smule menneskelig interaktion. Din mad vil stadig blive tilberedt af mennesker, men de er alle i køkkenet, hvor du ikke kan interagere med dem, og dette kan være fremtiden for fastfood.

En spøgelses McDonalds

Denne moderne McDonalds restaurant som bliver afprøvet i Fort Worth, Texas, betyder, at du helt kan fjerne kundeservicedelen af ​​oplevelsen. '

TikToker @foodiemunster tog et kig ind i denne nye McDonalds, og ærligt talt er det lidt uhyggeligt at træde ind på et fastfood-sted, der ikke er fuld af det sædvanlige travlhed med omkring tusind mennesker, der alle prøver at bestille på én gang.

Stedet laver kun drive-thru og takeaway, så der er ingen steder at sætte sig ned, og hvis du vil, kan du bestille og modtage din mad uden at interagere med et andet menneske.

I stedet bliver det hele serveret gennem et automatiseret leveringssystem, som sætter din ordre på et transportbånd og udfører den til dig.

Kan blive fremtiden

Uden steder, hvor folk kan sætte sig ned og spise indenfor, er testrestauranten cirka halvt så stor som en normal McDonald's.

Der er også et sted, hvor leveringschauffører fra de forskellige takeaway-apps som Uber Eats kan hente mad til folk.

Max Carmona, McDonald's seniordirektør for global design og restaurantudvikling, sagde, at virksomheden tænkte på sine kunders behov og "finder nye måder at betjene dem hurtigere og nemmere end nogensinde før."

Som den eneste McDonalds, der i øjeblikket opererer på denne måde, kan succesen eller fiaskoen for den nye restaurant afgøre, om fastfoodgiganten beslutter sig for at rulle ideen ud i en meget bredere skala.