Mand raser over folk der parkerer som idioter: Kan ikke komme ind i indkørsel og må skubbe mor i kørestol

Udland

17/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det skaber en sundhedsrisiko for mandens mor, der sidder i kørestol.

Beboerne raser over ikke at kunne parkere i deres egne indkørsler.

Det skriver The Mirror

Matthew Brown og Gemma Hunt bor i nybyggede hjem og siger begge, at det har været et mareridt.

Matthew siger, at han ikke kan parkere i sin indkørsel, fordi "idioter" blokerer adgangen.

Hans mor bruger en kørestol, og den manglende parkering, tvinger ham til at skubbe hende længere i koldt vejr.

Mens den anden beboer Gemma fortæller at folk bakker gennem hendes have og smadre hendes planter, fordi folk blokerer vendepladsen med deres parkering.

Parkerer som idioter

Matthew skrev til rådet, men siger, at intet er sket. Og udviklere af Cyden Homes oplyser, at det pågældende område er en parkeringsforbudt zone og opfordrede indbyggerne i Becklands Estate i New Waltham, North East Lincolnshire, til at være mere hensynsfulde.

Matthew fortalte:

"Folk ser ud til at parkere deres biler, hvor de vil, og blokere indkørsler samt muligheden for at vende dit køretøj tæt på. Vi har bedt om dobbelte gule streger, men har fået at vide, at vi ikke kan få dem. Jeg er bekymret, fordi det føles som om, det ikke er i orden at bede om at få løst dette problem, men det er okay, at min mor, der sidder i kørestol, bliver skubbet i det kolde vejr, fordi jeg ikke har adgang til min indkørsel." Han tilføjede:

"Dette har stået på siden husene blev bygget, men jeg troede, at vejene nu ville være blevet malet med dobbelte gule streger, jeg kan ikke se, hvorfor det ikke kan gøres."

For Matthew er det hans mor, der er den vigtigste:

"Jeg vil have det ordnet for min mor mere end noget andet. Hun lider af svær KOL og demens, hvilket betyder, at hun er i alvorlig risiko for at få en brystinfektion og muligvis dø, hvis jeg bliver ved med at køre hende hjem i koldt vejr. Vi har betalt et betydeligt beløb for et velbygget hus, og det har bare været en vedvarende frustration, siden vi flyttede ind, og jeg føler mig totalt svigtet af kommunen for ikke at hjælpe."

Matthew siger, at folk parkerer som 'idioter' og mener, at der burde have været tænkt mere over udviklingen, før den blev bygget.

Smadrer haveplanter

Gemma, Matthews nabo, sagde:

"Folk parkerer i bakkerbåsen, men hvad de ikke er klar over er, at det også er et vendepunkt, og de efterlader deres køretøjer der dag efter dag. Det er så svært at få biler ind i vores indkørsel på grund af dette, og at se ud på alle disse køretøjer er ikke noget, vi ønsker at gøre."

Gemma har også lidt skade på sin ejendom på grund af problemerne med parkering. Hun tilføjede:

"Det er så frustrerende, når folk bakker, så kæmper de om pladsen og ender med at ramme vores haveplanter.

"Når folk ikke ved, hvor de skal hen med deres biler, er det heller ikke sikkert for vores børn at lege udenfor længere. Jeg tror, ​​at den bedste måde at håndtere det på ville være dobbelte gule streger, men det ser vi ikke ud til, at være i stand til at få dem, vi vil alle bare have det ordnet nu."

Kommunen kan intet gøre

Som svar på påstandene fortalte en talsmand for North East Lincolnshire Council til Mirror:

"Vi er blevet gjort opmærksomme på parkeringsproblemer på Becklands og vil opfordre bilejere til at være hensynsfulde, når de vælger, hvor de skal parkere deres køretøj. Der er mange faktorer, som kommunen skal tage højde for, når de overvejer lovmæssige restriktioner på vejen, derfor er der ikke umiddelbart planer om at implementere formelle parkeringsrestriktioner i dette område. Men vi vil fortsætte med at arbejde med beboerne, og vores leveringspartner Equans vil fortsætte med at overvåge situationen."

En talsmand for Cyden Homes bekræftede, at de byggede Bergen Close-udviklingen for et antal år siden for Acis Housing Association, og at det var et spørgsmål, som beboerne skal tage op med dem.