Mand lyttede til podcast i bilen - da politiet så det gik det næsten galt

Udland

02/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Lydbog, podcast, musik eller et radioprogram. Det er ikke unormalt at høre noget i sin bil, og nogen gange skal man bare liiige have slutningen med inden man forlader bilen,

En mand er blevet godt gammeldags forvirret efter at være blevet truet med en parkeringsbøde, fordi han sad i sin bil mens han lyttede til en podcast. '

Det skriver Mirror

Han forklarede, hvordan en patruljebetjent beordrede ham til at gå ind i sit hus for at afslutte sin podcast, da det var "mistænkeligt" at lytte til den i hans indkørsel.

Ikke drukket noget

Han tog en tur på Reddit for at dele den besynderlige episode:

"Jeg kørte hjem fra en vens hus og lyttede til en podcast, mens jeg kørte. Da jeg kørte ind i min indkørsel, var podcasten næsten slut (ca. 15 minutter), og jeg ville gerne afslutte den. Så jeg trak håndbremsen som sædvanlig og lænede mig tilbage og lyttede færdig og tændte en cigaret," fortæller manden og fortsætter:

"Jeg ved, det er lidt mærkeligt bare at sidde i min bil, men det har aldrig slået mig, at det kunne virke mistænksomt."

Manden fra Oklahoma fortsatte med at forklare, hvordan patruljebetjenten parkerede lige over hans indkørsel for at "spærre ham ind", før han langsomt nærmede sig hans køretøj.

"Jeg rullede mit vindue ned hele vejen, og han spurgte, hvad jeg lavede. Jeg forklarede, og han begyndte at kigge ind gennem mit bagvindue, og spurgte derefter, om jeg havde noget ulovligt i bilen," fortalte han og fortsatte:

"Jeg sagde nej, jeg var lige kommet hjem, havde ikke drukket eller noget, og jeg var overbevist om, at han ville få mig til at træde ud. Han sagde så, at jeg var nødt til at gå indenfor, fordi det, jeg lavede, betragtes som mistænkelig adfærd, og han kunne give mig en bøde næste gang, hvis det skete igen."

Du kan ikke bare sidde i din bil

Forvirret spurgte manden, om lyden var for høj - men fik at vide "Du kan ikke bare sidde sådan i din bil".

Betjenten fortsatte: "Gå indenfor, din bil kører, og du har ikke sele på, så det kunne jeg teknisk set give dig en til for nu. Gør det ikke igen".

Uden at ville skabe problemer, slukkede manden sin bil og gik ind i sit hus.

"Jeg bor ikke i et dårligt kvarter, det eneste jeg nogensinde har interageret med retshåndhævere med, var et stopskilt for 11 år siden."

Ikke ulovligt

Efter at have spurgt Reddit-brugere, om han "ved et uheld gjorde noget ulovligt", kommenterede en bruger: "Sluk bilen, tag din fod fra bremsen (så ingen lys) og sandsynligvis ville ingen ringe til politiet, hvis du bare ryger en smøg."

En anden bruger tilføjede: "Det er ikke ulovligt at sidde i din bil i din egen indkørsel hvor som helst i landet.

"Nogle steder er der love mod tomgang, men det har intet med en sikkerhedssele at gøre, det er for at forhindre unødvendige emissioner. Næste gang skal du bare lade være med at lade motoren køre."

En tredje bruger sagde: "Det kan næsten ikke være mistænkeligt, men 'mistænkeligt' er ikke en forbrydelse eller krænkelse."