Mand kørt over af lastbil: Så slog tyven til

Udland

09/10/22 | 14:08

Skrevet af Redaktionen

Det er aldrig fint at være lommetyv, men når en død mand ligger under en lastbil, så er al ære væk. I hvert fald har det vækket stor forargelse efter billedet af en lommetyv er gået viralt. Han stjal en pung fra en død mand, der var blevet kørt over af en lastbil.

Hvad der var en frygtelig ulykke blev umiddelbart derefter efterfulgt af en uhyrlig forbrydelse: En mand blev kørt over af en lastbil i New York og døde. Mens manden lå død på gaden, slog en kvindelig tyv til!

Ifølge en rapport fra New York Post fandt dødsulykken sted omkring klokken 11.30 sidste torsdag i krydset mellem Eighth Avenue og West 44th Street i Midtown Manhattan.

En fodgænger var ved at krydse gaden, da han blev ramt og kørt over af en tung lastbil.

Manden døde direkte på ulykkesstedet.

Mens politi og redningsfolk var på vej til stedet, listede en kvinde sig nærmede liget af den påkørte mand. Til sidst bøjede hun sig ned under lastbilen og stjal hurtigt den døde mands pung.

Heldigvis blev hele seancen filmet af flere tilskuere. New York Post har efterfølgende fået fat i videooptagelserne. De viser, at tyven var iført hvide bukser og en sort jakke. Indtil videre er det alt, hvad der vides om forbryderen på nuværende tidspunkt.

Den ukendte overfaldsmand stak derefter af med sit bytte og har været på flugt lige siden.

Politiet leder lige nu efter hende.