Nu er den skudt: Menneskespisende tiger med 10 liv på samvittigheden er endelig aflivet

Udland

09/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det tog 28 dage og over 400 mand at dræbe den farlige tiger

Lørdag blev den bengalske tiger T-104, der har dræbt over 10 personer endeligt skudt.

Det skriver times of India

Det var en specialenhed fra Bihar politiet, der søndag rykkede ud og aflivede den bengalske hantiger.

Tigeren, der er kendt som T-104 er i de sidste 28 dage blevet jagtet mere end 30 kvadratkilometer ud og ind af grænseområdet til Valmiki Tiger Reserve.

400 mand hjalp til

Det dødelige skud faldt timer efter, at tigeren havde dræbt en kvinde og hendes datter. Nyheden om dyrets død bragte festlig stemning i de små landsbyer, i området, hvor de lokale frygtede for at bevæge sig ude efter mørkets frembrud og flere kendte folk, der var angrebet eller slået ihjel af tigeren.

"Denne særlige intensiverede operation slutter her, T-104, som var farlig for mennesker, blev skudt af Bihar-politiet kl. 15.30", siger chefforvalter for dyreliv Pabhat Kumar Gubta

Tigeren blev dræbt med tre kugler efter en syv timer lang jagtoperation, der involverede 400 mand.

Dræbte lørdag morgen, døde timer efter

Lørdag morgen havde tigeren dræbt tigeren en kvinde og hendes søn. Ofrene, den 35 årige Parvati Devi og hendes søn Shivam Yadev på 8 var bleve fundet udenfor deres landsby.

"Der var fuldstændig mangel på frygt hos tigeren, den forsøgte ikke at stikke af, da den var omringet af vores hold" sagde Prabhat Kumar Gupta.

Det var ham der gav "Shoot-on-sight"-ordren på katten fredag.

"Denne tiger blev født og voksede op i en sukkerrørsmark i udkanten af ​​VTR. Dens mor fødte tre killinger. De to fortrak til skoven og har territorier der, men ham her valgte at blive i sukkerrørsmarkerne. Da han blev voksen begyndte han at angribe folk i udkanten af ​​VTR og spise dem," sagde Gupta.

Afviser andre muligheder

Da han blev spurgt, om det var muligt, hvis angrebene var fra forskellige tigre, afviste han det.

"Der er tilstrækkeligt videnskabeligt bevis til at bevise, at denne tiger var involveret i de seneste drab."

Den sidste jagt på tigeren startede klokken 7 om morgenen lørdag kort tid efter nyheden om den dræbte kvinde og hendes søn.

"hele byen var omringet og alle flugtveje for tigere nvar blokeret. Den var omringet af 200 mænd, heriblandt politi, fire elefanter og mænd med pistoler." siger Gupta og fortæller yderligere at tigeren nu skal obduceres. Det bliver den af ​​dyrelæger fra VTR og derefter vil den blive begravet.