Mand havde ondt i nakken: Så drejede han hovedet og endte i livsfare

Udland

14/01/2023

Foto: Gofundme
Foto: Gofundme

Skrevet af Kathrine Frich

Efter han drejede hovedet fik han det ene slagtilfælde efter det andet

En far, der skar en arterie over blot ved at dreje hovedet for hurtigt, fik at vide, at han var 'heldig at være i live', efter at skaden gav ham tre slagtilfælder.

Det skriver Ladbible

Joel Hentrich, 35, vidste ikke, hvad der foregik i starten, da han følte et smæld i nakken under en omgang pickleball med nogle kammerater.

Ikke længe efter at have mærket den mærkelige fornemmelse led den ellers supersunde far af sløret syn og svimmelhed, hvor han til sidst mærkede en snurren i ansigtet, hånden og benet og begyndte at kaste op.

Drejede hovedet for hurtigt

Efter at være blevet kørt på hospitalet i panik, opdagede lægerne, at Joel havde formået at rive hul på sin venstre ryghvirvls-arterie, simpelthen ved at dreje hovedet for hurtigt.

Skaden udløste tre separate slagtilfælde i hans nedre lillehjerne - den del af din hjerne, der er ansvarlig for muskelkontrol.

Nyheden temmelig foruroligende for far-til-fire, der spiller Pickleball jævnligt. Pickleball er en ketchersport, hvor to eller fire spillere slår en bold over et 36-tommers net.

"At dreje hovedet virkelig hurtigt var noget, jeg har gjort en million gange," sagde Joel. "Det ramte mig som et ton mursten - du tror ikke, at disse ting rent faktisk vil ske for dig."

Jeg er heldig at være i live

Joel var heldig at han fik behandling i tide. Ellers kunne det være gået helt galt.

"Jeg var i fuldstændig chok og vantro. Men til sidst, hvor betydningsfuld og alvorlig denne ulykke var for mig, begyndte at synke ind. Jeg er ekstremt heldig, at jeg fik behandling i tide, derfor har jeg ikke nogen varige fysiske men."

Joel fortalte, at han i ugen op til skaden havde lidt af et mindre stik i nakken, men antog, at han bare havde sovet akavet på det, og at det ville gå væk.

"Jeg gik derud den dag og spillede bare en almindelig kamp, ​​ikke noget anstrengende. Jeg havde det bare sjovt og vendte bare mit hoved hurtigt til venstre for at prøve at spore en bold," huskede han

Stolede på instinkterne

Det stod ret hurtigt klart for dem at det var alvorligt og så måtte Joel stole på sine instinkter:

"Jeg mærkede et pop i nakken. Jeg var ikke sikker på, om nogen andre kunne høre det, men det kunne jeg. Umiddelbart efter ændrede mit syn sig, og jeg havde den værste svimmelhed, jeg nogensinde har oplevet i mit liv. Cirka to minutter efter det skete, måtte jeg hjælpes over på bænken med støtte, fordi jeg slet ikke kunne stå selv. Min verden snurrede, bogstaveligt og billedligt talt, men jeg stolede på mine instinkter, da alle de forskellige tegn sammen pegede på noget ret alvorligt."

I et stykke tid var der frygt for, at Joel måske ikke kunne gå igen som følge af den vilde skade, men inden for få dage var han heldigvis gående igen.

"Det var et særligt øjeblik at være i stand til at rejse sig og indse, at jeg stadig kunne gå, balancere og leve mit liv, som jeg gjorde før dette."

Joel forsøger nu at øge bevidstheden om symptomerne på slagtilfælde og vigtigheden af ​​at søge lægehjælp så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere på hans GoFundMe-side