Lukket siden 2019: Nu skal verdens længste rutsjebane fjernes

Udland

13/01/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Efter 32 år skal rutsjebanen nu tages ned

En britisk rutsjebane, der engang havde titlen som den længste i verden, er klar til at blive nedlagt, har dens ejere bekræftet.

Det skriver Ladbible

Da den åbnede tilbage i 1991, var den 107 fod høje stålcoaster den længste i verden med hele 7.442 fod (2268 meter) i længden. Den bar kronen indtil 2001, hvor den blev overgået af den 8.133 fod (2478 meter) lange Steel Dragon rutsjebane i Japan.

Lukket siden 2019

Nu står forlystelsesparken The Ultimate at Lightwater Valley nær Ripon i North Yorkshire til at blive pillet ned.

Brighton Pier Group PLC, som ejer Lightwater Valley, bekræftede tirsdag (10. januar), at The Ultimate ville blive fjernet fra parken, hvilket markerer enden på en æra for den rekordstore attraktion.

Forlystelsen har været lukket siden 2019, og nu er beslutningen taget om at skille sig af med den for altid. Mens han hyldede den "nostalgiske" status af den ikoniske forlystelse, sagde administrerende direktør for Brighton Pier Group Anne Ackord, at forlystelsesparken blev omtænkt som et familievenligt sted, snarere end at appellere til adrenalinjunkier, som det havde gjort tidligere. .

Et familieeventyr

Ackord sagde i en erklæring:

"Vi har brugt meget tid og kræfter på at overveje fremtiden for The Ultimate. Forlystelsen har været ude af drift i nogle år nu, og processen med at vurdere levedygtigheden af ​​at bringe den i brug igen var lang. Vi er opmærksomme på dens nostalgiske status, og at mange af vores besøgende har gode minder fra at køre på Ultimate Coaster. Ikke desto mindre har vi besluttet at lukke The Ultimate permanent og fjerne det fra parken i betragtning af både de nødvendige investeringer for at bringe det op på acceptable sikkerhedsstandarder og genskabelsen af ​​Lightwater Valley som en familieorienteret Adventure Park."

Hun tilføjede:

"Vi ser frem til at byde alle velkommen til det nye Lightwater Valley, mens det udvikler sig og udvikler sig til det nordlige Englands nummer ét destination for familieeventyr."

Selvom rutsjebanen ikke længere er i brug, kan du se en køretur i gennem den her: