Mand har fundet en smart, men smertefuld, måde at åbne påskeæg op på

Udland

12/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Mange støttede op om mandens noget usædvanlige ægknækningsmetode, mens andre sagde, at den ikke er så effektiv, som den lyder.

Påskedag betyder, at de der fejrer helligdagene rundt om i landet mæsker sig i lækre chokoladeæg.

Men en mands metode til at åbne de søde sager er blevet stemplet som "underlig" af hans partner. Han mener dog, at det er en "helt rimeligt og fornuftigt metode". Det viser sig, at denne chokoladefan kan lide at åbne sine påskeæg med hovedet, før han åbner folien og sikrer sig, at chokoladen er tilstrækkeligt opdelt, så de er nemme at spise.

Han skrev på internetforummet Reddit: "Så jeg og min bedre halvdel satte os ned for at se skrald-tv og overspise påskeæg, og hun finder mig stadig efter alle disse år "underlig", fordi jeg slår påskeægget på hovedet, inden jeg river folien af. Er jeg mærkelig? Eller overreagerer hun bare på en helt fornuftig måde at åbne et påskeæg på."

Delte brugere

Mange i diskussionen var enige om, at det giver mening at knække et påskeæg på denne måde. En kommentar lød: "Årets første æg skal da åbnes med hovedet, det siger reglerne."

"Hun er den mærkelige," skrev en anden i kommentarfeltet. "Hvorfor ville man ikke slå et æg på hovedet? Det er den eneste fornuftige mulighed. Måske vil hun gerne spise ægget med en kniv og en gaffel på den fancy måde, i stedet for bare at åbne den satan med hovedet."

Men at knække et påskeæg med hovedet,  er ikke ligefrem smertefrit – eller effektivt. En kommentator, der tidligere gav det en chance, sagde: "Det har jeg gjort før, og det gjorde ondt. Jeg kom heller ikke ind."

En anden sagde det samme og skrev: "Min mand, 33 år gammel, slår stadig ægget i hovedet efter syv års samvær. Jeg prøvede det, og det gjorde virkelig ondt, og ægget knækkede ikke."

Et spørgsmål om teknik

Et andet medlem af diskussionen sagde dog, at det hele ligger i teknikken. Som svar på det oprindelige spørgsmål skrev de: Hun forstår ikke finessen og engagementet i at smadre påskeægget på ens hoved.

"Du er nødt til at forpligte dig til det og gå fuld ud med ægget. Hvis du ikke gør det hårdt nok, og ægget ikke knækker gør det oooondt."

Men andre kunne ikke komme over det faktum, at manden ikke kunne vente til påskesøndag med at spise sine æg, og nogle anklagede ham for at bryde en kardinal "lov".

"Hvorfor spiser du i dag? Du må ikke 'lovligt' spise dem før søndag," sagde en traditionalist. "Jeg er 49, mor køber stadig et spiseæg til mig, og jeg ved, at jeg ikke kan spise før på søndag!"

Kilde: Daily Record