Mand gifter sig med sin eneste ene: Otte år senere finder han ud af at de er halv-søskende

Udland

17/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Parret har allerede fået børn.

En mands liv er blevet fuldkommen ødelagt efter at have opdaget, at han er genetisk beslægtet med moderen til sine to små børn.

Det skriver Mirror

Han forklarede, hvordan han blev adopteret to minutter efter sin fødsel – og kender intet til sine biologiske forældre, da han var med i en lukket adoption.

En del af hans familiehistorie kom dog frem efter at have gennemgået en test for at se, om han kunne donere en nyre til sin kone gennem seks år.

Kone og halvsøster

Manden sagde: "Min kone blev syg lige efter vores søn blev født og har nu behov for en nyretransplantation. Vi tjekkede med hendes slægtninge, og ingen var en match eller en levedygtig donor. Jeg vidste, at det ville være usandsynligt, så jeg besluttede at blive testet for at se, om jeg kunne donere. Jeg blev ringet op forleden dag og sagde, at jeg var en match. Lægen sagde så noget om, at han ville lave yderligere test på grund af nogle oplysninger fra HLA (human leukocyt antigen) vævstestresultater. Jeg tænkte ikke så meget over det og accepterede."

Men da resultaterne kom, fandt manden ud af, at han og hans kone havde en "unormalt høj matchprocent".

"Jeg var chokeret og forvirret," fortalte manden og tilføjede: "Han forklarede, at på grund af, hvordan DNA-informationer videregives gennem generationer, kunne en forælder til et barn have mindst et 50 procent match, og søskende kunne have et 0-100 procent match. Det var sjældent at have et højt match som mand og kone. Jeg spurgte, hvad det betyder."

Det blev hurtigt klart at hans kone også var hans halvsøster.

Søster og mor til mine børn

Manden fortsatte med at forklare, hvordan han mødte sin kone for otte år siden, da han arbejdede væk fra kontoret i sin hjemby.

Parret udvekslede numre og aftalte at mødes, hver gang han rejste til hendes stat med arbejde, indtil han fik mulighed for at flytte sit job der permanent.

Han sagde: "Vi er i familie - nej, jeg laver ikke sjov. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hun er min kone og vores børns mor."

Efter at have delt sin opdagelse på det sociale medie Reddit, delte brugerne deres tanker om, hvordan han bedst kunne håndtere denne ekstremt uheldige situation.

Bliv sammen

En bruger sagde: "Jeg mener på dette tidspunkt, at du allerede er gift med børn - du kan ikke tage det tilbage, så jeg ser ikke meget mening i at bryde jeres familie op, tror jeg."

En anden bruger tilføjede: "Du har allerede børn, og de formodes at være sunde, da du ikke nævnte nogle skøre abnormiteter. Hvis du er glad, er du glad. Donér nyren til din søster-kone og fortsæt med at være gode forældre for dine børn."

En tredje bruger sagde: "Alt har været fantastisk så længe, ​​ingen grund til at ændre det."