Skaber ravage i nabolag: Mystisk person barberer katte

Kæledyr

17/3/23 | 08:15

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Skrevet af Emil B.

Vi håber, han bliver fundet!

Mystisk kattebarberer

I en ellers hyggelig forstad skaber en mystik kattebarberer lige nu ravage. Ofte løber kattene rundt og kommer hjem med alle hårene indtakte. Men lige nu er det billede ved at ændre sig, for ofte kommer kattene hjem med skaldede pletter på deres krop.

Animals Lost and Found i byen Kent, hvor hændelsen foregår har skabt et kort efter den pludselig øgede rapportering i hændelser. De fortæller, hvordan at onlinediagrammet vil øge deres chancer for at tage ekstre forholdsregler ift. det.

Talsmand for velgørenhed Natasha McPhee fortæller: "I nogle områder på kortet er det mere tæt end andre. Der er veje, hvor der er sket to eller tre angreb."

Første angreb før jul

Det første angreb blev rapporteret midt i, at folk hyggede sig med deres familier til juletid. Victoria Griffiths fra Walderslade blev chokeret over at se sin elskede tabby komme tilbage fra sine eventyr med en stor skaldet plet.

Deres elskede kat på 10 år vendte hjem med et kæmpestort, mærkelig formet pelsstykke skåret væk og efterlod hans bare hud blottet. "Jeg var så vred, at et eller andet forfærdeligt menneske havde besluttet at barbere min kat," siger hun og tilføjer: "Det var meget foruroligende."

En anden mand, Kerry Ryan, 50, fra Chatham sagde, at hendes kat Dennis plejede at gå ud hele tiden, men nu er hun bange for at slippe hma ud, efter han kom hjem med et område omkring hans bagerste ben fuldstændig barberet.

"Jeg er så vred og dybt chokeret over, at folk kan gøre denne slags ting mod en kat eller ethvert dyr," sagde han.

Den velgørende organisation fortæller, at katteejere bør være ekstra på vagt og endda foreslå at købe sikkerhedskameraer eller holde deres kæledyr indendørs. Men Natasha tilføjede: "Hvis du har en vild kat, er det ikke rimeligt, at den sidder fast inde. Det kan forårsage mere stress.