Barn skriger højt indtil katten kommer og trøster: Se den søde video her

Kæledyr

14/03/2023

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Redaktionen

Videoen er blevet genstand for mange delinger og megen glæde. Det forstår man godt, og man får også en forståelse for, hvorfor så mange elsker deres katte.

Videoen blev oprindeligt lagt på en Facebook-side, der hedder Trimble & Twitch. Kattens ejer delte også en billedtekst, der beskriver situationen i videoen. Babyen i det hjertevarme klip hedder Killian, og katten hedder Oakley.

"Killian var blevet sur, fordi han ikke kunne nå et stykke legetøj. Han var helt ok, og jeg havde set det flere gange før. Jeg er ikke et kattemenneske... men det er mine børn, så vi har Oakley. Hun er stadig en killing og blev reddet som en lille trold, der boede under en bro sidste sommer. Hver gang Killian blev ked af det, løb hun over for at trøste ham... så måske er katte ikke så slemme!” skrev ejeren.

Videoen er blevet postet for omkring tre dage siden. Siden det blev delt, har klippet akkumuleret mere end 59.000 upvotes, og tallene stiger stadig. Delingen har også fået folk til at skrive forskellige kommentarer.

“Min gamle kat plejede åbenbart at begynde at skrige af mine forældre, når jeg græd. Tilsyneladende besluttede hun, at de ikke havde lagt mærke til at jeg græd,” skrev en Reddit-bruger.

"Mine katte har det sådan her med alle mine babyer. Hvis de hører et barn græde, kommer de, uanset hvor end de er. Det er yndigt. Bare kærlighed,” skrev en anden.

"En kat, der stopper en baby i at græde. Hold katten meget glad. Han er sin vægt værd i guld og diamanter!!” udtrykte en tredje.