Mand inviterer kvinde på ferie på anden date: Det der så sker efterlader hende mundlam

Udland

10/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Den unge kvinde er stadig chokeret,

I en video, som hun for nylig delte på TikTok, fortæller Chandler om en ung mand, der efterlod hende midt i en ferie.

Det skriver Tag24

I videoen forklarer hun om en oplevelse som har efterladt hende mundlam.

Bliver væk fra frokosten

Hun fortælle at den unge mand for nylig fløjet hende ind til delstaten Florida i USA til deres anden date og andet møde for at tilbringe nogle dage sammen i hovedstaden.

Ikke overraskende reagerede Chandler virkelig overrasket, da hendes date pludselig forsvandt en dag - og ikke dukkede op igen.

Han meddelte hende pludselig før en fælles frokost, at han skulle mødes med sin søster. Chandler tænkte ikke meget over det, nikkede bare og mindede ham om en reservation, de havde kl. 13.10. Men den unge mand dukkede aldrig op til denne reservation.

Hun skrev ham flere beskeder efterfølgende. Men det var først efter at hun var blevet utålmodig og derfor også mere uhøflig, at hun endelig fik et svar.

"Undskyld, jeg kom ikke tilbage, som jeg lovede. Jeg modtog en ret nedslående besked under frokosten," svarede han hende derefter.

En kone derhjemme?

Chandlers venner er sikre: Denne fyr har en kone derhjemme!

Chandler troede dog på ham i øjeblikket. Men da hun ankom til deres fælles hotelværelse, opdagede hun, at han havde taget alt sit tøj med.

Hvad der præcist var sket, forstår hun stadig ikke. Hendes venner - og også størstedelen af seerne af hendes video - er dog enige: Denne mand er taget hjem til sin kone, som han ikke havde nævnt for Chandler!

Om den unge kvinde nogensinde vil finde ud af, hvad der skete, er uvist.

Dog tog hun hurtigt en beslutning om at gøre det bedste ud af sin tid i Miami. Da hotelværelset var reserveret i hans navn, besluttede hun sig for at tage hævn ved at nyde alt, hvad roomservicen havde at byde på - og dermed få ham til at betale ikke kun for hans pludselige forsvinden.