Kvinder på drømmeferie blev advaret om at lukke hotelvinduerne: Da de kommer tilbage forstår de hvorfor

Udland

23/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

Kvinderne havde lukket vinduet men glemt terrassedøren.

Det skulle have været en afslappende ferie på Hamilton Island i Australien. Så da TikTokeren Ellie-May og hendes veninde blev advaret om at lukke vinduerne på "Reef View Hotel", tog de det med ro.

Det skriver Tag24

De australske kvinder fulgte rådet og lukkede vinduerne, men begik desværre en irriterende fejl.

Husk at lukke vinduerne

I en TikTok-video, der er blevet set omkring to millioner gange siden tirsdag, bliver omfanget hurtigt tydeligt. Ellie-May er tydeligt vred i klippet og siger:

"De sagde til os: 'Lad ikke dørene stå åbne', fordi kakaduerne ville komme ind og smadrer det hele, og gæt engang, hvad vi gjorde ..."

Udover de lukkede vinduer havde kvinderne desværre glemt at låse balkondøren. Så da de vendte tilbage, fik de noget af et chok, da de så "resultatet".

"Vores senge og alt, hvad vi ejer, er ødelagt. Jeg synes, det er en syg spøg," klager feriegæsten i den mærkelige video. "Lad ikke jeres døre stå åbne på Hamilton, fordi kakaduerne vil komme ind og spise jeres mad," advarer hun videre.

Noget af et chok

I videoen kan man se, at fuglene virkelig har boltret sig på hotelværelset.

Ikke alene ligger alt spredt rundt omkring, men der er også mange steder, hvor der er spor af fugleklatter. Især i sengen har de dyrisk indtrængende "boltret sig".

De lokale kakaduer har været et problem på Hamilton Island i mange år. Nogle af dem blev dræbt for et par år siden på grund af "overbefolkning", rapporterer 9News.

Ellie-May og hendes veninde tog det hele med et smil til sidst. De sørgerede for at rydde op selv.

"Vi bad om rengøringsmaterialer og gjorde vores bedste for at gøre rent, og vi er meget taknemmelige for rengøringspersonalet, der gjorde et fantastisk arbejde," siger den forsonede turist.

Selvom Ellie-May og hendes veninde tog det pænt og gjorde deres bedste for at rydde op, kunne de ikke undgå at føle frustrationen over situationen. Det var ikke den ferieoplevelse, de havde drømt om. Men de besluttede at lade det ikke ødelægge deres humør, og i stedet fokusere på at få mest muligt ud af resten af deres ferie.

En oplevelse for livet

Efter at have fået styr på hotelværelset besluttede de to kvinder at udforske Hamilton Island fuldt ud. De nød de smukke strande, tog på vandreture i den naturskønne omgivelser, og delte glæden ved deres oplevelser på TikTok, hvor deres video stadig fik opmærksomhed, men nu som en morsom anekdote snarere end en ulykkelig begivenhed.

Det uheldige møde med kakaduerne blev et minde for livet og gav dem en sjov historie at dele med venner og familie. De var taknemmelige for støtten fra rengøringspersonalet og de venlige mennesker, de mødte på øen.

Historien om de ødelagte senge og kakaduerne blev en vigtig påmindelse for dem og for andre rejsende om at være opmærksomme på naturens kræfter og væsner, der kan være både charmerende og destruktive. Det var en ferie, de sent ville glemme, og selvom det ikke gik som planlagt, var det alligevel en oplevelse, der ville præge deres liv i lang tid.

Så næste gang Ellie-May og hendes veninde planlægger en ferie, vil de helt sikkert huske at lukke alle døre ordentligt og tage højde for eventuelle uventede gæster. Og selvom det hele startede som en advarsel, blev det også en historie om at tage livets overraskelser med et smil og vende uheld til uforglemmelige øjeblikke.