Kvinde køber ring i genbrug for 8 kroner: "Jeg havde ingen idé om hvad den var værd"

Udland

11/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Det var virkelig kvindens heldige dag.

Tilbudsjægere håber på at finde sjældne fund, når de begiver sig ind i genbrugsbutikker og leder efter på designergenstande eller dyre varer til en brøkdel af deres oprindelige pris.

Det skriver Mirror

En kvinde tog dog et skridt videre efter at have sikret sig en kvindes forlovelsesring til den chokerende pris på kun £1 (8 kroner).

Havde en underlig følelse

Ellie Page - der arbejder med marketing - indrømmer, at hun oplevede en "skør følelse", inden hun trådte ind i sin lokale genbrugsbutik.

Da hun trådte ind i butikken, delte Ellie - som kan prale af mere end 30.000 følgere på TikTok-kontoen @elliepaage - hvordan hun faldt over et "fantastisk" fund i weekenden over helligdage.

I en video, som har overgået hele 2,9 millioner visninger til dato, forklarede TikToker-brugeren, at hun ikke er klar over smykkets sande værdi.

En forlovelsesring til 8 kroner

I videoen fortæller Ellie om sit vilde fund.

"POV - du har en skør følelse af, at du skal gå ind i din foretrukne genbrugsbutik på vejen, da du tror, ​​du vil finde noget fantastisk. Når du går ind, er der en kvinde derinde, hun siger 'det her er min forlovelsesring, jeg vil ikke have den, og jeg vil ikke have nogen af ​​de penge, der kommer fra at sælge den, jeg vil ikke have noget at gøre med den eller manden jeg har fået den af, jeg ønsker ham ikke noget." fortæller Ellie og fortsætter:

"Butiksassistenten siger: 'Åh min gud, er du sikker?' Kvinden siger: 'Jeg vil have, at du sætter den til salg i butikken for £1 - jeg vil have, at du sælger det for £1, og hvem end køber det, er det deres heldige dag'."

Ellie købte ringen på stedet og har siden gået med den, uden at kende dens egentlige værdi. Hun kan nemlig ikke få den vurderet på grund af påsken, som gør at de fleste butikker holder lukket.

Folk er jaloux

Siden hun delte sin video, har Ellies klip til dato indsamlet over 600 kommentarer - hvor folk indrømmede, at de var 'utroligt jaloux' over hendes tilbudsfund.

En person skrev: "Omg ringen er smuk."

En anden skrev: "Det er faktisk så fedt, at universet giver dig velsignelser - håber du får en formue for det."

I mellemtiden sagde en tredje: "Jeg er INVESTERET i dette og er også utrolig jaloux."