Kvinde fjerner tapetet fra sine vægge: Finder sjov besked på væggen

Udland

22/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Har du nogensinde efterladt en lignende besked?

At købe dit eget hus er ekstremt givende – især når du har brugt årevis på at lægge dine hårdt tjente penge i opsparingen.

Det skriver Mirror

Det kan dog tage et godt stykke tid at 'gøre et hus til et hjem', hvorfor mange boligejere begynder at renovere, så snart de flytter ind.

En hjælpende hånd

Men en kvinde endte i med at grine hysterisk efter at have revet tapetet af væggene som de tidligere ejere havde hængt op i 1990'erne.

Under tapetet var der en lille seddel, der beskriver, hvor mange ruller hun skal bruge, når hun skal omtapetsere rummet om.

På væggen stod der skrevet: 

"Hvis du nogensinde får brug for at tapetsere dette rum igen, vil det tage otte ruller tapet. Jeg købte kun seks ruller til £17 (147 kroner) per rulle den 5/12/97, og jeg havde ikke nok. Det pissede mig virkelig af. Jon 21/12/97."

Et billede af notatet er blevet delt på Reddit af brugeren Brilliantas og har modtaget mere end 66.000 likes og omkring 700 kommentarer.

Lige op til jul

Mens de fleste brugere ikke kunne lade være med at grine af Jons fejl, stillede andre spørgsmålstegn ved "hvilken slags mand sætter tapet op fire dage før jul".

En bruger sagde: "Måske var hans kæreste typen, der gjorde den stakkels Jon til slave og renoverede kun fire dage før jul, hvor han skulle have drukket øl."

En anden bruger tilføjede: "Håber på ekstra gaver fra julemanden?"

En tredje bruger sagde: "Nogen, der skal bevise, at deres hjem er perfekt, før den dømmende skare af julegæster ankommer?"

Andre sjove beskeder

Andre benyttede lejligheden til at dele de sedler, de har efterladt til fremtidige boligejere, med nogle mere tvivlsomme end andre.

En bruger sagde: "Jeg planlægger stadig at male et stort moustache næste gang, jeg nyindretter, så i den fjerne fremtid, når vi stripper væggene for at dekorere igen, kan jeg henvende mig til min kone og sige 'du har fundet mit hemmelige stash'."

Endnu en bruger sagde: "Et sted under tapetet i mine forældres gang står 'det her bliver færdigt til jul' skrevet med min fars håndskrift. Nedenunder har min mor skrevet: "'hvilket år?'."