Juleelsker forvandler hjem til honningkagehus i vild video

Udland

08/11/2022

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Hun tager julepyntningen til et helt nyt niveau

En juleelsker har forvandlet sit hjem til et kæmpe honningkagehus.

Det skriver Daily Mail

Carmen Croxall, 34, brugte to uger på at dekorere forsiden af ​​sit lejede hjem i Exeter. Hun sagde, at slutresultaterne er "næste niveau", efter at have dekoreret ejendommen flere gange i løbet af de sidste 18 måneder.

Ideen kom i 2020

"Det hele startede i 2020 - jeg havde et eventfirma og har planlagt begivenheder på i otte år, men efter ni måneder, hvor jeg ikke gjorde det, havde jeg et stort tomrum."

På dette tidspunkt ændrede virksomheden sig, og de begyndte at sælge produkter i stedet for at planlægge events. Carmen, der er ejer af Prop Factory, havde også lige solgt sit hus og skulle flytte ud. Hun sagde: "De tre ting førte til min første skøre forvandling," 

"Min nye udlejer sagde, at jeg kunne dekorere, så jeg lavede hele mit hus til Halloween, og sidste jul lavede jeg et pink kitsch-tema med en festlig Tyrannosaurus Rex udenfor." fortæller Carmen, der mener at hun har noget nye højder med sin nye dekoration. 

Det falske murværk på Carmens honningkagehus er lavet af vandafvisende MDF, og chokoladerne er gamle mælkekartoner dækket af cellofan.

Hendes slikkepinde er lavet af træpindeafskæringer og et gammelt drænrør, og den lyserøde glasur er stofrester fra et tidligere projekt og kuglebolde.

Lavet af mælkekartoner

Carmen blev færdig med huset i weekenden, og selvom det våde vejr har vist sig at være en stor test for, hvor holdbare hendes dekorationer er, mener hun, at honningkagehuset i år er hendes bedste projekt til dato.

"Mørtlen er det stof, jeg brugte sidste år på mit Halloween-loft, skåret i strimler og syet til snoede rør, og sneen er lavet af vat." fortæller hun og fortsætter:

"Jeg lagde farverig cellofan over gamle mælkekartoner til Quality Street-chokoladen, men var nødt til at tilføje klar cellofan ovenpå, da de farverige lagner lækkede i regnen. Det hele sidder fast med meget kraftig velcro - hver klods har velcro nok til at holde 28 kg!"

Overvejer hvad hun skal gøre næste år

Rekvisit-eksperten testede teorien i et par måneder, inden hun skabte sit julehus, og fandt ud af, at det virkede, hvis murstenene bag velcroen ikke blev vådt.

For at sikre dette dækkede Carmen hele huset, så vandet ikke kunne komme til de rigtige mursten, og hun brugte en luftkomprimeret hæftepistol til at lave et gitter mellem murstenene.

"Det gik fra en idé til en færdig på kun to uger. Jeg var in the zone, hvor jeg var så fokuseret på at afslutte det, at jeg ikke engang satte pris på det, før det var færdigt. Jeg elsker det, jeg er rigtig glad for, hvordan det ser ud - men nu hvor det er gjort, tænker jeg allerede på, hvad jeg kan gøre næste gang!" fortæller Carmen afslutningsvist.