Oscar-værten for 2023 er offentliggjort - og det er tredje gang, han skal stå for det

Underholdning

07/11/22 | 15:14

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Han var blandt andet vært det år, hvor en forkert film blev udnævnt som vinder af prisen for Årets Film.

Når filmindustrien hylder sig selv ved Oscar-uddelingen 2023, bliver det med et velkendt ansigt som vært.

Det bliver nemlig talkshow-værten Jimmy Kimmel, der skal styre slagets gang, når de eftertragtede guldstatuetter skal uddeles d. 12. marts næste år.

Det skriver netmediet Variety.com.

"Det er enten en stor ære eller en fælde at blive bedt om at være vært for Oscar-uddelingen for tredje gang. Uanset hvad er jeg taknemmelig for, at akademiet (der er ansvarlig for uddelingen af priserne, red.) spurgte mig så hurtigt efter, at alle de gode har sagt nej," siger Kimmel med et glimt i øjet til Variety.

Første gang Kimmel var vært for Oscar-uddelingen blev samtidig også et af de mest historiske - men hverken på grund af Kimmels arbejde som vært eller på grund af showet som sådan.

Det var nemlig det år, der skete det, der bare ikke må ske. For da prisen for bedste film skulle uddeles, blev filmen "La La Land" læst op, og folkene bag filmen nåede helt op på scenen og jublede over deres sejr - i cirka 30 sekunder.

Der var nemlig sket en fejl, og det var slet ikke "La La Land", der havde vundet den eftertragtede pris. I stedet var det en anden af favoritterne, "Moonlight".

Forhåbentlig sker der ikke noget lignende denne gang (selvom det var ret god underholdning!), og mon ikke, vi også slipper for en skandale af samme dimensioner, som ved sidste uddeling?

Du ved, der hvor Will Smith traskede op på scenen og stak værten, Chris Rock, en lussing på grund af en joke omkring Smith's kone?

Smith, som i øvrigt endte med at vinde prisen for bedste mandlige hovedrolle ved samme uddeling, er i hvert fald blevet bandlyst fra uddelingen de næste ti år.