Havde ikke gjort rent i 9 år - du gætter aldrig hvor de fandt 15 år gammel ost

Udland

12/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Rengøring er for de fleste en sur tjans, men for Linda var lugten i hjemmet nok i virkeligheden surere end rengørigsopgaven.

En kvinde, der indrømmede, at hun ikke har gjort ordentligt rent i sit hjem i ni år gjorde rengøringsfanatikeren Caren "syg", da hun gik ind i kvindens hjem, og fortalte bagefter at hun følte, at hun havde brug for at "tage tøjet af, gå i bad og give tøjet en kogevask" ifølge Mirror.

Caren besøgte Lindas hjem i forbindelse med et TV-program og Linda indrømmede, at hendes hjem var "forfærdeligt", "lugtede" og at der var "mere støv end tæppe."

Hendes søn Matt, der deler sin mors afslappede holdning til renlighed, indrømmede: "Jeg rydder op, når jeg har tid eller føler for det".

"Se alt det lort"

Der var skraldeposer og rod overalt, kattehår og støv over hele gulvtæppet, og Caren så forfærdet ud over at være i hjemmet, der trængte til en "god oprydning og rengøring". Efter at have spurgt Linda, hvad der var sket, indrømmede hun, at hun bare "gav op".

I køkkenet, hvor det flød med snavset service og køkkengrej, sagde Linda, at hun bare "flytter alt rundt", og indrømmede, at hun gør rent, mens hun går, fordi hun ikke vil have, at hun og hendes søn spiser noget med bakterier på.

Da hun kom ind på badeværelset, så Caren utilpas ud, og da toiletsædet blev løftet, spurgte hun: "Gør det dig ikke at se alt det lort?", og Linda indrømmede, at det gjorde det, men hun ignorerer det, fordi hun ikke vil gøre rent.

Nyfunden tro

Caren sagde så også, at hun ville have Matt til at rydde op i en plet fra loftet, som var blevet lavet til en fest, han havde i 2008, og hun spurgte, hvad det var, og han indrømmede, at det var "ost".

Programmet skar derefter til Caren og Linda på badeværelset, hvor Caren talte Linda igennem, hvordan hun renser sit toilet. "Det er meget blegemiddel", udbrød Linda, og Karen spøgte: "Det gør ikke noget, vi får brug for det, det er meget afføring." Caren tvang Linda til at skrubbe toilettet og sagde, at hun havde gjort nok for hende og ikke ønskede at stikke hænderne i toilettet.

I slutningen af ​​showet var der kram hele vejen rundt, da Linda og Matt beundrede deres håndværk og lovede, at de ikke ville lade det komme i den rodede tilstand, det havde været i tidligere. Linda sagde, at Caren havde genoprettet sin tro på menneskeheden ved at sige "tak".