Hund springer i naboens pool: Hvad den lavede der, vil få dig til at klukke af grin

Kæledyr

11/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Først fandt hun det selv morsomt, og til sidst fik det millioner af andre til at grine. Hundeejer Erin fra New Jersey tændte hurtigt sit kamera lørdag morgen, da hun opdagede sin Golden Retriever, Zepp, i gang med et "flugtforsøg". Nu er Erins TikTok-video blevet et kæmpe viral hit.

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at mange hunde elsker vand. Det er denne historie også et klassisk eksempel på.

Klippet viser først hundens meget lidt elegante flugt over hegnet over til naboen. Zepp springer kluntet over hegnet og ind på nabogrunden, hvor der tilsyneladende er noget, der frister.

Der går han direkte ned i det kolde vand, som han har haft kig på i lang tid.

Hans ejer følger efter sin hund, og er kort tid efter også ved poolen. Her begynder den del af videoen, der siden har fået millioner af mennesker til at klukke af grin.

For den venlige anmodning fra den nervøse ejer om at komme med hjem afviser Golden Retrieveren uden at kny. Den vil ikke op af vandet.

Gentagne gange forsøger Erin at trække hunden op af vandet. Men Zepp har slet ikke til hensigt at flytte sig. Den frække hund har trods alt meget bedre ting at tage sig til.

Nysgerrigt slår han poterne ned i vandet og ser forundret på de sprøjt, han laver i vandoverfladen. Der mangler bare en scene, hvor hunden kommer op ad vandet, for den mangler helt og aldeles.

I mellemtiden har omkring 23 millioner brugere på TikTok glædet sig over videoen. Mange tusinder af underholdende kommentarer og millioner af likes taler sit eget helt tydelige sprog.

På grund af den store popularitet, ønskede "Newsweek" at få en lidt større uddybning af historien. Derfor gav Erin et lille interview til det amerikanske magasin.

Og Zepps ejer kan berette, at det er en glad og nysgerrig hund, hun har inviteret ind i familien.

Zepp elsker mange ting, han ikke må få, og han har en forkærlighed for at vække familien kl. 5 om morgenen - også i weekenden. Til Erins lettelse har Golden Retrieveren ikke kun gjort sig populær blandt millioner af TikTok-brugere, men også blandt sine naboer.

"Vi har heldigvis de bedste naboer, (...) der finder hans uautoriserede indtrængen elskværdig," fortalte den amerikanske kvinde.

Så kan Zepp roligt bade videre.