Tabte mere end 150 kilo: Du har svært ved at tro, hvordan han ser ud nu

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Magnus Møller

Enhver, der har haft ekstra kilo på sidebenene, ved, hvor svært det er at slippe af med den overskydende vægt. Men Cole Prochaska lod sig ikke afskrække! Da han nåede næsten 272 kilo på vægten, trak han i nødbremsen og gennemførte en forvandling, der er praktisk talt utrolig.

Det må betegnes som en succes. Efter at Prochaska, der bor i den amerikanske delstat South Carolina, år efter år blev tungere og tungere, lykkedes det ham endelig at vende sit liv fuldstændigt på hovedet. Og det på bare under 24 måneder!

Med en vægt over 250 kilo følte han sig ikke længere godt tilpas i sin egen hud. Og der var meget hud at føle sig tilpas i.

"For to år siden vejede jeg næsten 272 kilo. De fleste havde opgivet mig, men det havde jeg ikke selv. Jeg troede på mig selv og besluttede at genvinde kontrollen mit liv," skrev den amerikanske mand tidligere på måneden på Twitter.

"I dag vejer jeg 103 kilo og fokuserer på at blive lidt bedre hver dag. Giv aldrig op, intet er umuligt," skrev han for at motivere sine følgere. Han lagde også billeder op af sig selv fra før og efter vægttabet for at bevise hans imponerende forvandling.

Det er velkendt, når man taber meget vægt, ender man ofte med meget løs hud. "Det er meget svært at dele et billede uden skjorte, men jeg er kommet så langt," indrømmede Prochaska tidligere på ugen på sociale medier. Han tilføjede et billede af sin trænede krop, der dog stadig var dækket af løs hud.

"Jeg er virkelig overrasket over den støtte og kærlighed, jeg har fået. Tak til alle mine følgere, nye og gamle! [...] Mit mål er at inspirere så mange mennesker som muligt til at genvinde deres liv gennem vægttab. Lad os alle blive fantastiske!" skrev han tillige i et Twitter-opslag.

I et andet opslag opfordrede han sine følgere: "Begynd nu med det samme, ikke i morgen og slet ikke næste uge." Bekæmp overskydende kilo med beslutsomhed og viljestyrke.