Handler ind i Aldi og deler "smart" trick: Bliver kritiseret for at være egoistisk

Udland

17/02/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Kathrine Frich

Aldi-kunden blev kaldt både irriterende og egoistisk.

Folk der handler ved Aldi kender alt for godt den frygt og stress, der kan være forbundet med at skulle følge med det hurtige kassepersonale. Især fordi båndet efter varerne er scannet er kortere end i mange andre butikker.

Det skriver the Mirror

Med en skare af andre kunder at dømme ud fra køen bagved, smuldrer mange mennesker under presset - så meget, at folk har delt måder at sænke kasseprocessen på for at tippe vægten til deres fordel.

Nogle råder til at ødelægge stregkoderne på emballagen en lille smule for at sikre, at de ikke scanner første gang, andre smider deres indkøb direkte tilbage i vognen for at blive pakket i poser på parkeringspladsen, og en kunde sagde, at alt du skulle gøre er blot at bede personalet om at tag det roligt.

Men en Aldi-kunde, der stolt delte deres eget trick på Facebook, mødte lidt af en modreaktion fra andre, som siger, at de lynhurtige kasser var en af ​​de største fordele ved at handle i supermarkedet, og endda gik så langt og sagde, at de burde forbydes fra butikken.

"folk som dig er irriterende og egoistiske"

Et billede, der er delt på en Aldi Facebook-gruppe, viser individuelle genstande fordelt hele vejen ned ad transportbåndet, hvilket tvinger kassepersonalet til at vente på, at de langsomt når kassen, før de kan scanne dem igennem.

I opslaget stod der:

'in your face Aldi. Bare så vi fik tid til at pakke'

Opslaget fik virkelig delte meninger i kommentarfeltet nedenfor. Nogen mente det var genialt andre at det var irriterende. 

En person svarede og sagde:

"Folk som dig, der pakker deres taske ved kassen, er så irriterende og egoistisk. Prøv at pakke ved bordet ligesom alle andre,"

En anden slog tilbage: "Hvis du ikke kan klare det, så gå til Woolies eller Coles ELLER brug faktisk det medfølgende bord til pakning, som er væk fra kassen."

Og en tredje tilføjede:

"Jeg foragter, når folk gør det her."

Aldi-medarbejdere kender et modtrick

Det var dog ikke alle der var så kritiske. Nogen takkede for tippet og sagde, at de selv ville prøve det næste gang: 

"Åhhhh, jeg elsker det! Pakning hos Aldi burde være en olympisk sport!"

Og en anden sagde: "Bifald - det her er genialt."

To medlemmer af facebookgruppen, som sagde, at de arbejder hos Aldi, afslørede dog, at det er et trick, mange kunder forsøger at bruge - og de har deres egne metoder til at overvinde det.

En medarbejder svarede: "Når jeg har kunder der gør dette, lægger bare min arm op for at flytte bæltet, lader det hele bygge sig op og begynder derefter at scanne."

Og en anden sagde, at de gør præcis det samme, og skrev:

"Da jeg arbejdede hos Aldi, og folk gjorde dette, ville jeg holde den første genstand tilbage fra sensoren med min arm, indtil alt hobede sig op."