Gift på trods af 61 års aldersforskel: "Vores største drøm er at få børn"

Udland

02/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hun er 24, han er 85, men de elsker hinanden og nu vil de have en familie.

Et ægtepar siger, at de er klar til at stifte familie - trods deres 61-årige aldersforskel.

Det skriver Daily Record

Miracle Pogue på 24 år og Charles Pogue på 85 år, mødtes første gang i 2019, da hun arbejdede i et vaskeri.

Den pensionerede ejendomsmægler Charles fortalte Miracle, at han havde følelser for hende et år senere og bad hende om at gifte sig med ham i februar 2020.

Nu undersøger de mulighederne for fertilitets-behandling i håb om at stifte en familie for at sikre, at Charles, som ikke har nogen børn , efterlader en ny generation

Svært at få accept

følge Miracle støtter hendes mor Tamika Phillips på 45 år og bedstefar Joe Brown på 72 år op om forholdet efter at have set, hvor glad pensionisten gjorde hende, men far Kareem Phillips på 47år krævede mere overbevisning.

"Min bedstefar sagde, at hvis jeg var glad, og det er det, jeg gerne vil gøre, så er han glad. Min far sagde 'helvede nej frue, slet ikke'. Det tog meget tid at overbevise ham, men jeg spurgte ham, om han ville miste sin datter for altid." siger Miracle og fortsætter: "Hvis han ikke kom til mit bryllup, ville han have mistet mig for evigt. Jeg fortalte ham, at jeg havde brug for hans støtte og at føre mig ned ad kirkegulvet. Da han nåede at møde Charles og snakke med ham, elskede han ham."

Scoretricks i alle aldre

Charles brugte scoretricks få at få sin udkårne på krongen

"Charles plejede at medbringe et stykke tøj og ville kun have mig til at betjene ham. En dag valsede han derind og smed et stykke papir ned og sagde 'skriv dit nummer ned' som om var en dario. Han var som prinsen på den hvide hest."

Og så tog parret på deres første date, som gik overraskende godt

"Det var en god samtale, han fik mig til at føle mig godt tilpas. Jeg vidste, at han var ældre, men jeg kendte ikke nøjagtigt hans alder. Da jeg fandt ud af præcis, hvor gammel han var, var jeg allerede faldet for ham." Fortæller Miracle og fortsætter:

"Det fandt jeg ud af i en samtale, da vi spurgte hinanden om vores fødselsdato, og han sagde, at han var født i 1937. Jeg er ligeglad med, om han er 100 eller 55 år, Jeg kan lide ham for ham. Jeg troede, han måske var 60 eller 70, fordi han ser så godt ud. Han er altid oppe og aktiv."

På trods af aldersforskellen siger Miracle, at hun er desperat efter at stifte familie med Charles og håber på at få to børn, selvom hun ved, at hun sandsynligvis vil overleve ham.