Gav sin søn mad - nu vil hans hustru ikke tale med ham

Udland

21/9/23 | 04:22

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvem af dem er du enig med?

En mand gik bag sin veganske kones ryg for at give animalske produkter til deres søn - og nu er hun rasende.

Den 32-årige mand sagde, at han og hans 33-årige kone har været gift i otte år og har en 12-årig søn sammen. For cirka seks år siden besluttede hans kone at blive veganer, efter at hun havde set dokumentaren Dominion.

Ifølge manden har hans kone sagt, at ikke-vegansk mad er "frastødende" og nægter at spise det, siden hun så filmen.

Indpakning fra 'Den Gyldne Havmåge'

Efter at parret havde haft en lang samtale, accepterede han at blive vegetar og være veganer i huset og omkring hende. Hun besluttede også, at deres søn skulle være veganer, og efter at have konsulteret en diætist, var manden enig i ideen.

Tingene havde været i orden med denne ordning indtil for et par måneder siden. Han havde begyndt at finde indpakning fra ikke-vegansk slik og burgere fra McDonald's i sin søns skoletaske, som han havde købt for sine lommepenge.

"Jeg havde en samtale med min søn, og han tilstod, at han følte sig ensom og udelukket, når han spiste vegansk sammen med sine venner, og at de altid havde meget bedre slik end ham, og det var ikke fair," skrev manden på Reddit. "Jeg besluttede, at jeg ikke ville have, at han skulle bruge sine lommepenge på snacks og smide de veganske snacks væk, som vi faktisk havde købt til ham... men jeg kender også min kones holdning til ikke-veganske produkter. Så begyndte jeg at købe, hvad min søn ønskede, på vej til fodboldtræning i stedet."

Til sidst fandt hans kone ud af, hvad der var sket, og ifølge indlægget "flippede hun helt ud".

Korrumperer han sønnen?

Manden fortsatte: "Hun kaldte mig en medskyldig i dyremishandling og nogle andre skældsord og sagde, at jeg korrumperede vores søn. Nu taler hun ikke til mig, vores søn blev bange og fortalte hende, at jeg havde købt snacksene til ham, og han vidste ikke, at de ikke var veganske (jeg bebrejder ham ikke for det, han vil bare ikke komme i problemer med mor)."

Langt de fleste af kommentarerne støttede manden, men nogle påpegede, at han skulle have talt med sin kone først.

"At blive veganer er et valg. Hun gav ikke dig eller din søn et valg med hensyn til jeres kostpræferencer. Selvfølgelig vil jeres barn gå bag om hendes ryg. Det ville jeg også gøre. Det er virkelig ikke hendes beslutning. Jeg er overrasket over, at du ikke smutter afsted med din søn for at få en burger," skrev en person.

"Din søn er 12 år gammel og gammel nok til at beslutte, om han vil fortsætte med at være veganer eller ej. Du gjorde det rigtige ved at acceptere hans valg, men måske skulle du have talt med din kone om det. Det er aldrig en god idé at gøre tingene bag din partners ryg. Uanset om hun er enig eller ej, ville du have fortsat med at støtte din søn alligevel, nu er han fri til at vælge," sagde en anden.

En tredje person tilføjede: "Moren er skurken for at tvinge sin familie til at blive veganere. Faren er skurken for at gå bag om hendes ryg i stedet for at tackle problemet. Barnet er bare et barn, så selvfølgelig er han ikke skurken."

Kilde: Mirror