Frisør deler tips: Disse 3 frisure skjuler løs hud og dobbelthager

Udland

29/3/23 | 05:05

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Overraskende nok er det ikke alle tre frisure med langt hår.

Hudbehandlinger eller er bestemt en mulighed, når huden begynder at synke, men er der noget kvinder kan gøre, der er lidt billigere, hurtigere og mindre invasivt?

Express talte med Milk + Blushs hårekspert Nicole Petty om, hvordan kvinder kan se yngre ud på ingen tid med tre frisure.

Efterhånden som kvinder bliver ældre, synker huden på deres ansigter, herunder omkring kind- og kæbeområdet.

Det skyldes, at huden med tiden mister elasticiteten og bliver tyndere. Faktorer, herunder genetik, ansigtsudtryk, vægttab, soleksponering og rygning kan også forværre udseendet af huden omkring kæberne.

Men mens aldring er uundgåelig - og ikke noget at skamme sig over - fortalte Nicole kvindelige læsere, hvordan de kan skjule deres kæber med blot et par enkle klipninger.

Undgå denne frisure

Botox, fedtfrysning og mikro-needling er alle muligheder for kvinder der døjer med løst hud omkring kæberne. Kirurgiske ansigtsløft er også en mulighed, der giver langsigtede resultater, selvom de er mere invasive. Men uden restitutionstid og til en brøkdel af prisen hævdede Nicole, at visse frisurer kan skjule kæberne temmelig kyndigt.

Mens en kort bob kan passe til yngre kvinder med ungdommelig hud, er de måske ikke helt så flatterende i 40'erne, 50'erne og frem.

Nicole advarede:

"Kvinder med kødfyldte kæber eller løs hud i det område bør undgå klipninger, der afslører kæbelinjen for meget, såsom en pixiecut. I stedet bør de vælge nogle asymmetrisk, lagdelt eller forlængende frisurer."

Det korte hår

Det betyder nu ikke nødvendigvis, at damer med kæbe skal droppe saksen med det samme og ikke kan nyde et kortere look. Det er muligt at skjule kæber med lange, korte eller mellemlange stilarter, så længe det er klippet ordentligt af en professionel.

"For dem, der foretrækker kortere hår, så bed om en gradueret bob, der er længere foran end bagpå, med mere volumen ved kronen, for at balancere ansigtet og trække opmærksomheden væk fra kæberne. For dem, der elsker friheden ved meget kort hår, tilbød Nicole sin foretrukne kæbe-reducerende frisure. Hun udtalte: "Du kan heller ikke gå galt med et pixiecut, som fremhæver øjnene og kindbenene."

Det lange hår

Mens nogle kvinder er ivrige efter at gå kort, er det ikke alle, der er modige nok til at hugge deres lokker af.

Ekspertens foretrukne langhårstil til kvinder med kæbe er den lange bob - eller "lob". Hun forklarede:

"Alternativt er den asymmetriske lob (lang bob) en alsidig stil, der trækker opmærksomheden væk fra løs hud omkring kæberne. Bed din stylist om at klippe dit hår til skulderlængde, med forsiden lidt længere og tilføj lange lag, der blidt indrammer ansigtet. Vælg, når du styler, at krølle enderne indad omkring fronten af ​​ansigtet."