Fik naboerne smidt ud - nu er hun i tvivl om, om det var over stregen

Udland

17/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der er intet, der kan sætte sindet i kog som støjende naboer ...

Gode, søde, rare og rolige naboer er fantastiske, men støjende naboer kan gøre dit liv til et helvede. Når naboerne spiller høj musik om natten, eller skændes for åbne vinduer, så er det svært ikke at ønske dem langt væk.

Det er, hvad der skete for kvinden i denne artikel, der på mindre end en måned meldte sine nye naboer for støjovertrædelser så mange gange, at udlejeren så sig nødsaget til at smide dem ud.

Kvinden har boet i lejligheden sammen med sin bofælle i seks år, men fik i midten af januar nye overboere. Problemerne viste sig med det samme, da de nye naboer insisterede på, at støvsuge deres gulve tidligt om morgenen og var flittige til at råbe.

De nye overboere var en familie, og familiens mor var da også nede og præsentere sig for kvinden og hendes bofælle. Her talte de om, hvordan deres lejlighed var indrettet, så det kunne undgås, at der blev larmet unødigt over soveværelserne.

Det blev dog alt andet end undgået!

Støvsugning om natten

Kvinden fortæller, at der blev støvsuget kl. 01, teenagerne kom råbende hjem kl. 02 og der blev lavet mad kl. 03.45, hvor der blev tabt både pander og gryder. Ikke rart, når man som kvinden har soveværelse under overboernes køkken.

De nye overboere kostede kvinden to arbejdsdage, da internettet i huset blev afbrudt, fordi overboerne påstod, at de var de eneste beboere i huset.

Da det skete spurgte udlejeren, om overboerne ville dele internet med kvinden og hendes bofælle, der indtil da havde delt internet med dem – men overboerne smækkede døren i ansigtet på udlejeren

Klagerne fik til sidst udlejeren til at smide de nye overboere ud.

Var det for meget?

Selvom kvinden følte sig i sin gode ret til at klage, så fik det nogle af hendes veninder til at kalde hende egoistisk. Da overboerne bad om et møde med hende og udlejeren for at finde en løsning, der nægtede hun.

”Selv om jeg har det skidt, fordi jeg ved, hvor svært det er at finde et nyt sted at bo, så vil jeg heller ikke bo sådan, at jeg bliver vækket hver nat og skal gå med støjreducerende hovedtelefoner, for at slappe af i mit eget hjem.”

I kommentarsporet til artiklen, der er der stor enighed om, at hun ikke skal have det dårligt over hendes valg. Ingen ville have lyst til at have overboere, der passer på den beskrivelse.

 Kilde: Mirror