Fantastisk dreng: Ofrede sig for at redde sine venner

Udland

15/12/2022

Foto: Facebook @PlymouthLive
Foto: Facebook @PlymouthLive

Skrevet af Emil B.

En kold vinterdag med hygge for tre venner på isen blev hurtigt vendt til deres livs værste dag, da de faldt igennem. Heldigvis sprang en dreng efter dem.

Den tragiske ulykke

I byen Solihull i England legede tre drenge fredelig og rolig på isen. De havde leget på den, men var ved et uheld faldet igennem isen og ved at drukne.

Insktinktivt råbte drengen efter hjælp og sprang efter dem i et forsøg på at redde dem. Han dykkede ned under overfladen i den iskolde sø.

Jacks bedstefar var i nærheden og skyndte sig at løbe efter dem i håbet om at kunne redde dem alle sammen.

Mange af naboerne hørte, hvad der var ved at foregå på søen og sluttede sig til og skyndte sig hen for at hjælpe til med at redde dem. En af dem ringede til nødtjenesten for at redde drengene.

Efter kort tid kom både politistyrkerne og ambulancerne hen til dem, og en politibetjent skyndte sig at springe i søen i for at redde dem.

Blev bragt på hospitalet

De fire drenge blev halet op og bragt hen på hopsitalet, hvor de var i en kritisk tilstand af kulde. Desværre var det for sent at redde tre af børnene, mens betjentet slap med mild hypotermi.

Et af børnene er stadig i kritisk tilstand på hospitalet.

Børnenes familier var knuste over det. Et af familiemedlemmer udtalte: "Det er den mest ødelæggende dag i vores liv."

Jack blev hyldet af personerne. En af Jacks tanter fortalte dem, og sagde: "Han var fantastisk," og fortalte, at hans modige handling er en af de ting, som vi i den grad vil huske ham for.

Den store sorg

Medlemmerne af lokalsamfundet var i en kæmpe sorg. De følte sammen med ham. En havde taget en video af scenen, og en anden fortalte, hvor brutalt, det var at se denne video: "Jeg så en video taget fra en beboelsesblok, hvor man kan høre skrigene om 'hjælp' fra søen. Det var uudholdeligt."

Efter nyheden spredte sig, mødte en masse op for at dele deres sorg.