Ét-årig dreng skulle flyve for første gang: På rækken foran sad en mand, som fik drengens mor til at bryde sammen

Udland

09/03/2023

Foto: Privat, Facebook
Foto: Privat, Facebook

Skrevet af Redaktionen

Sally var på ingen måder parat til at flyve alene med sin søn, men tænkte, at det nok skulle gå. Det gjorde det bare ikke.

Det blev taget ud af tekstbogen om personlige mareridt, da en mor tog sin ét-årige søn med ud på en flyvetur.

Ingen turen havde Sally allerede set, hvordan pasagerer hadede at sidde ved siden af børn, men hun håbede at den lille dreng ville opføre sig ordentligt, og alle ville knuselske drengen. Sådan gik det dog slet ikke.

Allerede inden flyet ruller væk fra gaten, har manden foran moren vendt sig om for at sikre sig, at den lille dreng ikke sparker på sædet. Det selvom han ikke engang kunne nå sædet foran med sine små ben.

Senere vender manden sig igen for at få den lille dreng til at stoppe med at sparke til sædet, og denne gang tager Sally en konfrontation.

Da hun tilmed ser, hvad manden skriver på sin telefon, bryder hun sammen. Moren tager drengen og rykker ned i flyet, hvor personalet tager sig af dem. De sikrer sig en ny plads.

Efter Sally lander beslutter hun sig for at dele historien på sociale medier, og det får historien til at tage fart.

Du kan læse historien her nedenfor.

De mange kommentarer giver Sally ret i, at mandens reaktion gik langt over stregen. Og når hans besked på telefonen tilmed oser af racistiske tilbøjeligheder, så flyder kommentatorsporet over med had til manden.

Du kan læse mandens besked på billederne ovenfor, ligesom du kan se drengens små korte ben, så man kan se, hvor svært det er at sparke på sædet.