Endelig ved vi det: Sådan skal den ene røde pære i lyskæden bruges

Udland

01/12/2022

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Vidste du hvad den lille røde ekstrapære skal bruges til?

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, så de fleste er nok at tage deres pynt ned fra loftet og stille det frem i deres stue. I mellemtiden kan andre have haft deres oppe i ugevis. Når du skal se gennem dekorationer og lys, vil du højst sandsynligt være stødt over en lille rød pære og være blevet efterladt uden anelse om dens formål. Mange har hævdet, at de mener, at det lille røde lys er en reservepære eller en erstatning. Men en kvinde har delt det røde lys korrekte brug.

Det skriver Mirror

Det er i en video på TikTok at kvinden afslører den beregnede brug til det lille røde lys. 

Hendes video, som blev delt til den populære videostreamingtjeneste, har overgået hele 19,2 millioner visninger siden hun lagde den op. K

vinden delte en demonstration af, hvordan hun satte pæren i lyskæden, som er dens tilsigtede brug. Du starter med blot at fjerne en enkelt pære og udskifte den med den røde.

Byt dem ud og se hvad der sker

"Fjern almindelig pære og udskift," rådede TikTokeren i sin demonstration. Det ekstra lys er ikke kun anderledes i farven fra resten, men det giver også lyskæden en blinkende effekt.

Kvinden indrømmede:

"Jeg var i dag år gammel, da jeg fandt ud af, hvad de her er til."

Siden hun lavede opslaget er det strømmet til med kommentarerne, hvor seere i tusindvis delte overraskelsen - og flere indrømmede, at de troede den røde pære bare var en reservedel.

En person hævdede: "Jeg troede, de var reservedele." En anden tilføjede: "Vent hvad??????? Jeg troede, de var erstatninger!"

Mange reaktioner

En chokeret tredje brugt skrev:

"Jeg sværger ved gud, at denne app har lært mig mere i det sidste år, end jeg har lært hele livet."

I mellemtiden kommenterede en anden bruger: "Dude, det eneste, de skulle gøre, var at skrive det et sted på æsken. Jeg spildte så mange år på ikke at vide det her"

"NGL Jeg er flov over, at jeg ikke vidste dette," tilføjede en femte.

I mellemtiden hævdede andre mennesker, at de har været opmærksomme på den lidet kendte brug i årtier.

En person sagde: "Som en, der voksede op i 90'erne... troede jeg, at alle vidste dette - vi havde ikke altid fjernbetjeningslys!!"

En anden var enig: "Jeg plejede at sætte julelysene op hjemme hos mine forældre, så jeg vidste ikke, at det ikke var almindeligt kendt."