En frustreret boligejer sætter hårdt skilt op: "I har ødelagt Halloween"

Udland

16/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En utilfreds beboer var så træt af fremmede, der kom til deres kvarter på jagt efter Halloween-slik, at de erklærede, at den uhyggelige aften var 'aflyst' - i et forsøg på at stoppe en klassisk Halloween-tradition.

Uanset om du elsker det eller hader det, kan du forvente ivrige børn, der vandrer gaderne den 31. oktober klædt ud i deres mest uhyggelige kostumer, hvor de banker på din dør og råber ”slik eller ballade!”

At åbne døren for børn, du genkender fra dit kvarter, mens de er klædt ud, kan være sjovt, mens du giver dem en håndfuld godter, men du ville ikke forvente at få besøg af helt fremmede.

En boligejer ønskede at sikre sig, at forældre fra andre kvarterer ikke kom og bankede på deres dør med deres børn og tog al deres slik. Derfor besluttede de at sætte et vredt skilt op inden den uhyggelige aften.

"I har ødelagt Halloween"

Skiltet kritiserede de mennesker, der kom til kvarteret for at lede efter Halloween-godter og har skabt en blandet debat online.

På skiltet stod der, at indtrængerne havde "ødelagt" Halloween for de lokale, og selvom det ikke er klart, hvem det tilhørte, blev det delt på en australsk Facebook-side kaldet Adventures of Couponista og erklærede, at Halloween var aflyst.

Det lød: "På grund af det faktum, at folk fra andre kvarterer transporterer deres børn til dette kvarter i dusinvis, vil dette hus ikke længere uddele slik. Tak fordi du ødelagde Halloween for os og børnene, der rent faktisk bor her. Tak for din forståelse, gå nu væk!" som rapporteret af Kidspot.

Folk havde blandede reaktioner på skiltet, men de fleste var uenige med den utilfredse beboer og sagde:

"Hvad med børn, der bor i kvarterer, der er usikre at gå rundt i? Skal Halloween også ødelægges for dem? Jeg ser ingen problemer med at uddele slik til børn, der bor i andre kvarterer. Hvis du er velsignet med et pænt/sikkert kvarter, så spred kærligheden til børnene, der ikke er det, og giv dem en dejlig Halloween. Brug de ekstra få penge på slik og hav det sjovt!"

En anden mor tilføjede: "Vores kvarter er kuperet, og det er en udfordring at skubbe vores børn (en i kørestol, en i barnevogn) herhen for at gå ud og fejre Halloween. Så vi går til et andet kvarter, hvor det er fladt, og husene er tættere sammen. Det gør det sjovere for os alle."

Kilde: Mirror