Da mor vågnede efter middagslur var tre-årige Aiden forsvundet: Hans findested får alle til at tabe kæben af grin

Udland

12/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

En treårig dreng udsatte sin mor for en skræmmende oplevelse. Efter en lur midt på dagen forsvandt drengen, men heldigvis endte historien godt. Hans findested kom som en overraskelse for alle.

På TikTok har moren Marissa Phiffer delt sin oplevelse. Det er tydeligt at mærke, at hun er frustreret efter at have været igennem et levende helvede.

Heldigvis er den chokerende oplevelse overstået, og Aiden sidder sikkert på bagsædet af bilen, og så kan moren berette, hvad der var sket.

Da hun vågnede efter en middagslur, var hendes ene søn væk. Selv drengens sko var forsvundet.

Moren var selvfølgelig i chok: "Han var ikke i huset. Han var ikke i kælderen. Han var hverken foran eller bagved huset," fortæller hun. "Da han heller ikke var i vores nabos have, blev jeg virkelig nervøs. Jeg troede, jeg ville finde ham der. De har en bunke sten, og han kan lide at sætte dem i række og lege med dem."

Hvordan drengen kunne slippe væk, kan Marissa slet ikke forstå: "Jeg sov på gulvet lige ved siden af deres senge," fortæller den 23-årige.

Selvfølgelig alarmerede tvillingemoren straks politiet, der kort efter ankom til hende hus. De kunne give den bekymrede mor en særlig besked. Betjentene viste hende et billede, og på billedet kunne hun se Aiden.

Den treårige var gået alene hen til en McDonald's, der lå lidt over 600 meter fra familiens hus. Der havde en gæst opdaget barnet, der rendte rundt alene i fastfood-restauranten, og havde alarmeret politiet.

Marissa skyndte sig sammen med sin datter til McDonald's-filialen i Wisconsin. "Vi løber derind, og han siger: 'Hej mor!'" Og på spørgsmålet om, hvorfor han var stukket af hjemmefra, havde den treårige en god forklaring: "Jeg var sulten," forklarede han.

Ifølge hans mor elsker drengen McDonald's

"Pommes frites, nuggets og applepies - det spiser han hver dag," indrømmede Marissa.

For at forhindre, at en lur i fremtiden igen ender i en halv katastrofe, har den 23-årige nu monteret børnesikrede låse og greb på dørene i sin lejlighed.

Trods det chok Marissa havde været igennem, kunne hun efterfølgende ikke lade være med at grine af den skøre situation.

"Jeg mener, han elsker virkelig sine McNuggets," fortæller Marissa med et smil.