Fik vanvittig besked på folder hos McDonald's: "Skrid og dø!"

Udland

06/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det skulle bare have været en helt almindelige og hyggelig tur på McDonalds, men det ændrede sig pludselig, da britiske Bernie Bowles spurgte efter allergener i en McFlurry.

Normalt bør det være en helt almindelig forespørgsel, når man vil vide, om der er allergener i en restaurants mad. Men for britiske Bernie Bowles, så endte forespørgslen noget anderledes end hun havde forventet.

Bowles har cøliaki og ville gerne vide, om en af restaurantens McFlurrys indeholdt gluten. Derefter gik det galt.

Hun fik udleveret en folder med oplysninger om allergener i maden, men på folderen var der skrevet en personlig besked. Beskeden lød helt enkelt: "Fuck off and die".

"Jeg så, at der var skrevet på det," fortalte Bowles til The Daily Mirror. "Der var figurer på bagsiden og noget skrift på forsiden, men jeg havde faktisk ikke læst, det der stod på omslaget, fordi jeg lige havde åbnet folderen."

Bowles forsøgte at aflevere folderen tilbage til en medarbejder, men medarbejderen ville ikke tage imod den.

Så Bowles læste først på omslaget, da hun kom hjem. Med sort kuglepen stod ordene "fuck off and die". Bowles tog et billede af folderen, som man kan se hos Daily Mirror.

Efterfølgende klagede Bowles til McDonalds, der tilbød hende en kompensation for det, som Bowles selv betegner som meget upassende og stødende.

McDonalds tilbød således 15£, hvilket svarer til ca. 130 kroner.

Synes du det er en rimelig kompensation efter hendes oplevelse i restauranten?