Nogen tog hendes datter efter fødslen - familiedrama tager uventet drejning

Udland

24/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En fødsel bør være en hver families største øjeblik, men nogle gange går det galt, helt galt. Og så kan helvede bryde løs for de involverede partere.

Et par var lamslåede efter at have opdaget, at de har opdraget en fremmed kvindes datter i fem år. Den 29-årige kvinde siger, at hendes mand anklagede hende for at være utro, fordi deres barn ikke ligner ham.

Som et resultat besluttede han sig for at tage en faderskabstest for at afsløre sandheden - og var, ifølge Mirror, "ødelagt" over resultaterne. På Reddit skrev kvinden: "Min mand, 31, fik en faderskabstest på vores datter, og den kom tilbage negativ, men jeg var aldrig utro."

"Nu tror han, at vores forhold er løgn og vil skilles." Da hun ville rense sit navn, begyndte kvinden at undersøge deres datters DNA-matches og hævder, at hendes biologiske datter blev "byttet ved fødslen".

Hun brugte uger på at opspore deres biologiske datter – og har nu angiveligt startet adoptionsprocessen for endelig at få hende hjem.

Datter i familiepleje

"Hun var i plejefamilie. Jeg tror ikke, det kommer til at overraske en masse mennesker, at det hospital, vi fødte hende på, ikke var i det bedste område," tilføjede hun.

"Hun blev taget hjem af en familie, der endte med at blive undersøgt og da det tilsyneladende blev bevist, at hun ikke var deres biologiske barn, blev hun taget af staten.

"Jeg har det forfærdeligt for den familie, men samtidig så taknemmelig for at have fundet hende i sikkerhed og i live. Vi har startet adoptionsprocessen med det samme."

Kvinden hævder at have sagsøgt hospitalet for et stort beløb - og vil bruge disse penge til at hjælpe dem med at flytte til en anden stat.

Hun sagde: "Vi forklarede vores datter, at hendes søster vil komme for at bo hos os, og at vi stadig elsker hende meget højt. Hun virker ekstatisk over ideen. Her håber vi, at det lykkes i virkeligheden.

"Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre ved den anden familie. Min biologiske datter ser ikke ud til at huske dem ret meget."

”Jeg vil egentlig ikke involvere dem, hvis jeg ikke skal, men jeg ved, at det nok er moralsk forkert ikke at lade dem vide, hvad der skete."

"Jeg mener, den stakkels mor må ikke have nogen idé om, hvad der skete. Jeg kan kun forestille mig, hvor forfærdeligt det ville være.

"I øjeblikket fokuserer jeg dog på mine døtre og håber på at planlægge et smukt liv."

Forholdet stærkere end nogensinde

Siden hun lærte 'sandheden', siger hun, at hendes forhold til hendes mand er stærkere end nogensinde, og at han ikke længere er interesseret i at afslutte deres ægteskab.

"Jeg elsker ham mere end noget andet i verden, og han elsker mig. Vi har været igennem helvede og er kommet ud på den anden side, og vi er ikke interesserede i at slå op eller afslutte forholdet eller noget i den stil," hun sagde.

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger: "Jeg er så glad for at høre, at du fandt din biologiske datter, og at du er i stand til at adoptere hende! Jeg håber, at alt lykkes for dig!"

En anden bruger tilføjede: "Jeg er så glad for, at du fandt din datter! Men giv venligst hende noget hjælp, så snart hun kommer hjem med dig.

"Den stakkel vil blive meget traumatiseret og vil sandsynligvis have nogle problemer med at blive forladt fra både dig og de andre familiers side!"

En tredje bruger sagde: "For pokker, sikke en vild historie! Held og lykke med dit nye liv. Jeg håber, at din biodatter har det godt!"