Nu er slåskampen aflyst: Musk og Zuckerberg skal alligevel ikke i infight

Udland

14/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Først troede alle, det var en joke, men det udviklede sig til alvor. Måske var Elon Musk (52) nok engang ude på at skabe røre i andedammen og egentlig ikke klar til en slåskamp.

Mens Facebook-chef Zuckerberg gentagne gange understreger, at han er klar til at kæmpe, kommer der ingenting fra Tesla-boss Musk. Det hævder i hvert fald Zuckerberg søndag aften på sin beskedtjeneste Threads.

"Jeg tror, vi er alle enige om, at Elon ikke mener det alvorligt," skriver den 13 år yngre chef for Meta.

Ifølge Zuckerberg havde han allerede ønsket at fastsætte en reel dato. UFC-chef Dana White foreslog at gøre kampen til en "legitim konkurrence" til fordel for velgørende organisationer.

Men hvad siger Musk til disse forslag?

"Elon ønsker ikke at bekræfte en dato. Han siger så, at han skal opereres, og nu beder han i stedet om at lave en træningsrunde i min baghave," forklarer Facebook-opfinderen.

For ham er duellen dermed aflyst!

"Hvis Elon nogensinde mener det alvorligt med en rigtig dato og en officiel begivenhed, ved han, hvordan han kan kontakte mig," skriver Zuckerberg. "Ellers er det på tide at komme videre."

Han vil nu fokusere på at "konkurrere med folk, der tager sporten seriøst."

Mark Zuckerberg forstå ikke, hvorfor han skulle have så meget palaver med Elon Musk.

Om kampen mellem de to internetmilliardærer virkelig er blevet aflyst på grund af dette, er umuligt at vide.

De to berømtheder har tidligere drillet hinanden gentagne gange, og det er derfor tvivlsomt, hvor alvorlige udtalelserne fra Zuckerberg i dette tilfælde er.

Hvis Musk faktisk skal opereres og derefter kan være klar til at kæmpe, forbeholder Zuckerberg sig retten til, ifølge hans nuværende besked, at stille op alligevel.

Sidst vakte annonceringer som offentliggørelsen af modtagerne af donationer opmærksomhed. Det er også blevet annonceret, at kampen mellem de to tech-giganter skulle overføres på deres respektive sociale medie-platforme.

Elon Musk foreslog endda Italien som stedet for begivenheden.

Nu er det bare at vente - og snøre boksehandskerne. Så kan vi håbe på, at der komme en kamp mellem giganterne.