Ægtepar ville have mands sæde i fly: Så brød helvede løs

Udland

07/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand startede en online debat ved at afsløre, at han nægtede at afgive sine flysæder til et ældre ægtepar, efter at han havde betalt for en opgradering.

Han fortalte sin historie på Reddit's AITA-forum og skrev, at for nogle år siden planlagde han og hans partner en 3-måneders jordomrejse. Til en 12-timers flyvning fra New Zealand til Los Angeles bookede han premium-sæder, da han havde brug for mere benplads, da han var 190 cm høj.

Da han imidlertidig nåede sine sæder på flyet, fandt han og hans partner et ældre ægtepar i midten af 70'erne, der sad i deres sæder: "Denne flyvning var med Air New Zealand. Derfor har skærmen dit navn på den, når du når din plads. Vi går om bord i flyet. Finder vores pladser, og der sidder dette ældre par midt i 70'erne. Jeg spørger dem, om de har forvekslet deres pladsnumre. Det havde de ikke."

Og han tilføjede: "Jeg viser dem min billet og sædenummer og peger på mit navn på skærmen. De beder mig derefter bare om at sætte mig på deres pladser, som var 10 rækker bagud. Uden benplads."

Manden forklarede deres samtale:

Mig: "Vil du have mig til at sætte mig på dine pladser?"

Ældre mennesker: "Ja, det ville være perfekt, tak."

Mig: "Jeg har betalt ekstra for disse pladser, og jeg vil gerne sidde i dem. Flyt jer venligst til jeres pladser."

Ældre mennesker: "Åh, det er ikke så slemt, der er masser af benplads på mine pladser, fordi jeg har betalt for det. Jeg hjælper gerne med at flytte din taske, hvis du har brug for det."

Han sagde derefter, at flypersonalet kom og spurgte, hvad der var sket, da køen af passagerer, der forsøgte at komme til deres pladser, blev for lang.

Mig: "Denne mand vil have os til at flytte pladser!"

Flypersonalet: "Hr., gå venligst til dine tildelte pladser."

Mig: "Her er min billet, disse mennesker sidder i mine pladser. Jeg har betalt ekstra, fordi jeg har brug for benplads."

Flypersonalet til de ældre mennesker: "Undskyld, men I bliver nødt til at flytte til jeres egne pladser, da I ikke har betalt for disse pladser."

Ældre mennesker: "Pikachuansigt."

Manden afsluttede derefter sit indlæg med at sige, at han fik nogle sure blikke fra andre passagerer på flyet, men da han havde betalt ekstra for benpladsen, havde han brug for sine sæder.

Støttende kommentarer

Indlægget modtog over 2000 kommentarer fra andre Reddit-brugere, og kommentarsektionen var fyldt med forskellige meninger: "Du er helt sikkert ikke idioten – det er de mennesker. Deres rettighedsfølelse og mangel på selvransagelse er virkelig forbløffende på de værst tænkelige måder," sagde en anden.

"Sundhed er ligegyldig. Du får, hvad du betaler for, ikke hvad folk anser for acceptabelt baseret på din alder. De ældre mennesker vidste, hvad de gjorde," tilføjede en tredje.

Kilde: relrules.