Barn sad på reserveret flysæde: Så brød helvede løs, da kvinde bad hende flytte sig

Virale historier

16/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En solorejsende glædede sig til at sidde i sit bookede vinduessæde på flyet, men blev overrasket over at se, at en lille pige allerede havde indtaget hendes plads – og insisterede på, at faren fik hende til at flytte sig.

Når du har en lang flyrejse, vil du uden tvivl gerne gøre tingene så udholdelige som muligt – herunder vælge en plads, du vil være komfortabel med at sidde på. En kvinde troede, hun var godt forberedt på sin ni timers lange flyrejse ved at booke og betale for en plads ved vinduet. Og hun glædede sig til at bruge den, fortæller The Mirror.

Men da kvinden endelig bordede flyet og nåede til sin plads, blev hun ikke videre glad. Hun fandt nemlig, at en lille pige allerede sad på sædet med faren ved siden af i midtersædet. Efter at have forklaret situationen, antog hun, at han ville flytte datteren. Det var dog ikke tilfældet.

I stedet argumenterede faren for, at hans datter "bare var et barn" og foreslog, at den 22-årige passager i stedet skulle tage pladsen ved midtergangen. Den "forbløffede" passager gjorde oprindeligt som faren foreslog, selvom hun ikke var glad for, hvordan situationen var udviklet.

Kvinden, der havde "grædt on and off hele dagen", fordi hun skulle forlade sin familie, fortalte dem derefter om situationen. Hendes egen far ringede derefter til hende og fortalte hende at tage pladsen tilbage, fordi han havde "betalt for den, og det var ikke en gratis plads".

På Reddit forklarede den anonyme rejsende videre: "Derefter fortalte jeg pigens far dette, og han bad hende flytte sig. Hun begyndte at græde, og jeg følte mig forfærdelig, men min far sagde til mig, at jeg skulle stå fast. Pigen flyttede sig og satte sig i midten. Jeg læner mig tilbager, så hun kan se ud af vinduet. Hendes far giver mig en eller to spydige bemærkninger om, at jeg gerne ville have min plads. Jeg vil derfor vide, om jeg er den idiot, der insisterede på at sidde i min plads?"

Ret til pladsen

En Reddit-bruger slog fast: "Du købte en plads for at kunne bruge den. I denne situation vidste faren, at den plads, han placerede sit barn i, ikke var hans til at bruge. Hvis faren ønskede, at deres barn skulle have et vinduessæde, skulle de have valgt et. Folk vælger deres pladser af præference af alle mulige forskellige årsager, og de burde ikke skulle håndtere, at nogen bare antager, at de kan sidde der."

En anden kommenterede: "Det er din plads. Den er betalt for. Føl dig aldrig dårlig over dette. Du virker venlig. Der er ingen skade i at dele udsigten. Men tror du i et sekund, at barnets forældre ville lade dig sidde der, hvis rollerne var omvendt? Bestemt ikke."